Κωνσταντάρας: «Το Survivor με έμαθε να μη διατηρώ τσακωμούς και κακίες με ανθρώπους»
Showbiz

Κωνσταντάρας: «Το Survivor με έμαθε να μη διατηρώ τσακωμούς και κακίες με ανθρώπους»

Για δεύτερη χρονιά βρίσκεται στην παρέα του «Open Weekend» στο Open. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας περί ου ο λόγος αντιδρά έντονα στην αδικία, αλλά δεν το εκφράζει πάντα εκεί που πρέπει.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει το πως του φαίνεται η τηλεόραση φέτος.

Πέρυσι πήγες στο «Survivor». Τώρα, που έχει περάσει ένα διάστημα, πώς αισθάνεσαι γι' αυτή την επιλογή σου;

Αισθάνομαι καταπληκτικά και χαίρομαι πάρα πολύ που είπα «ναι» και φυσικά ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου που έκαναν εύκολη αυτή την απόφασή μου. Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Μου άφησε πολλά.

Θα το ξαναέκανες;

Ναι, σίγουρα.

Άλλαξε κάτι στη ζωή σου το «Survivor»;

Ναι. Ήμουν σε ένα πολύ κλειστό κλαμπ ανθρώπων που μοιραστήκαμε την ίδια εμπειρία. Έκανα δυο-τρεις καλές γνωριμίες-φιλίες που θα βασίζονται πάντα στα ίδια βιώματα. Ψυχολογικά με έμαθε να μη διατηρώ τσακωμούς και κακίες με ανθρώπους και φρόντισα να κλείσω όλες μου τις εκκρεμότητες. Εκεί κατάλαβα πως δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Μου άφησε μαθήματα το «Survivor».

Πώς σου φαίνεται φέτος η τηλεόραση; Ξεχώρισες κάποιες εκπομπές;

Μου άρεσε η Φαίη Σκορδά πολύ. Και η Μαρία Μπακοδήμου από τις καινούργιες εκπομπές. Από αυτές που ήδη υπήρχαν, μου αρέσει η Δανάη Μπάρκα ως πρόσωπο, αλλά και η Μπέττυ Μαγγίρα. Είμαι ευτυχής που ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα κάνει πρωινό και πιστεύω πως πρέπει να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη μυθοπλασία.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, προς το παρόν, είναι εκτός τηλεόρασης. Πιστεύεις πως πρέπει να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες;

Φυσικά θα πρέπει να δίνονται δεύτερες ευκαιρίες ειδικά αν οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει κάτι για να χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία. Η τηλεόραση έχει δώσει δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες σε ανθρώπους που δεν άξιζαν καν, οπότε πιστεύω πως στην περίπτωση της Ιωάννας είναι απλά μια παύση. Το πόσο σύντομη θα είναι αυτή η παύση δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Η τηλεόραση είναι άδικη και μπορεί να γίνει και πολύ κακιά.

Εσύ έχεις βιώσει αξιοκρατία ή έχεις αδικηθεί;

Έχω βιώσει και τα δύο. Ένιωσα αξιοκρατία όταν δούλεψα με τη Νάντια Κοντογεώργη στην ΕΡΤ, όταν αρκετοί άνθρωποι είδαν πως μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα. Τη μη αξιοκρατία όλοι την έχουμε ζήσει, γιατί τα κανάλια στελεχώνονται από ανθρώπους και μπορεί να βοηθήσουν κάποια στιγμή κάποιους.

Πώς αντιδράς στην αδικία;

Με νεύρα, αλλά δεν σημαίνει πως τα βγάζω πάντα εκεί που πρέπει. Δεν έχει νόημα βέβαια, γιατί, αν έχεις αδικηθεί, έχει γίνει, τέλος. Αν θέλεις να την επικοινωνήσεις και στον έξω κόσμο για να ξεμπροστιάσεις κάποιον, το κάνεις. Όμως επειδή το κύκλωμα είναι πολύ μικρό, καλύτερα να το αφήνεις στην άκρη.

Βλέπουμε συχνά να κάνεις αναρτήσεις για τον παππού σου, τον αείμνηστο Λάμπρο Κωνσταντάρα. Πέρασε ποτέ από το μυαλό σου να γίνεις ηθοποιός;

Πέρασε, αλλά δεν ακούμπησε (γελά)! Το σκέφτηκα σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά δεν το ήθελα μάλλον πολύ. Τελικά σκέφτηκα πως δεν θα ήθελα σε μια πιθανή αποτυχία να αμαυρωθεί το όνομα ενός ανθρώπου που δούλεψε πολύ σκληρά γι' αυτό. Έκανα, βέβαια, τη δουλειά που κάνει ο πατέρας μου, αλλά είναι εντελώς, διαφορετικό.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved