Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Τα μαθητικά χρόνια, το βαρύ ονοματεπώνυμο και η αγάπη για τις Σπέτσες

Gossip-tv Team

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θυμήθηκε το ξεκίνημά του στην αθλητική δημοσιογραφία, μίλησε για το survivor, για τον παππού του, Λάμπρο Κωνσταντάρα, για τις Σπέτσες, ένα νησί που αγαπά πολύ, αλλά και για το Κόρθι της Άνδρου!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό από την στιγμή που έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο της τηλεόρασης, καθώς το χιούμορ και ο αληθινός χαρακτήρας του, τους κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον τους.

Τον παρουσιαστή, τον απολαμβάνουμε και φέτος στην εκπομπή, Open Weekend, δίπλα στην Ελένη Τσολάκη. Αυτή τη φορά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Εμείς» με την Ίνα Ταράντου κι έκανε μία αναδρομή στις τελευταίες στιγμές του παππού του.

«Είναι βαρύ το όνομα και δεν έχω βαρεθεί να μου το λένε. Οι περισσότεροι ρωτούν με αγάπη, νοσταλγία κι είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Το μόνο που με στενοχωρεί, είναι ότι δεν πρόλαβα να τον ζήσω περισσότερο… Είχε αποσυρθεί κι όταν επέστρεψε, δεν ήταν πολύ καλά. Δεν ήθελε τα εγγόνια του κι όλοι οι άνθρωποι να τον βλέπουν να μην είναι καλά. Είχε μια υπερηφάνεια» ανέφερε αρχικά, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Και πρόσθεσε:«Δεν ήθελε να τον δούνε αλλιώς από ότι ήταν στις ταινίες. Ήταν πολύ αρχοντάνθρωπος και το λένε άνθρωποι που τον έζησαν πολύ. Πολλοί άνθρωποι με τους οποίους έπαιξε μαζί, μού έχουν πει ιστορίες».

Δείτε το παραπάνω απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved