Media

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Η ερώτηση που τον έφερε σε αμηχανία - «Κάτι δεν πήγε καλά...»

Gossip-tv Team

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε σε εκδήλωση και όπως ήταν φυσικό οι δημοσιογράφοι «έπεσαν» πάνω του για να του κάνουν διάφορες ερωτήσεις.

O δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε on camera πως χώρισε από την σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου ενώ παραδέχτηκε πως ευθύνεται αυτός. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για την πρώην σύντροφό του, σάστισε αλλά λίγο αργότερα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αρχικά δήλωσε:«Προσπαθώ να κρατήσω τα κιλά μετά το Survivor. Κάνω λίγο διατροφή, κάνω γυμναστήριο γιατί ο μεταβολισμός μου είναι διαλυμένος ακόμα και θα είναι για καιρό, όπως όλων των ανθρώπων που πάνε εκεί».

Για το τηλεοπτικό του μέλλον, απάντησε:«Απ’ ότι μαθαίνω η εκπομπή θα συνεχίσει και του χρόνου. Εγώ δεν ξέρω… Θέλω να συνεχίσω, αγαπώ πολύ την Ελένη Τσολάκη και το κανάλι μού έχει φερθεί πολύ ωραία».

Για τον χωρισμό του από τη Στεφανία Γκουρνέλου, ανέφερε: «Κάτι δεν πήγε καλά. Εντάξει, δεν υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά όλα καλά, μια χαρά. Δεν έπαιξε ρόλο η απόσταση του Survivor. Μετά δημιουργήθηκαν διάφορα θέματα, κυρίως ευθύνομαι εγώ πιο πολύ. Έγινε ειρηνικά κι αγαπημένα αυτός ο χωρισμός».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved