Λάμπρος Κωνσταντάρας - Στεφανία Γκουρνέλου: Σύννεφα στη σχέση τους
Showbiz

Λάμπρος Κωνσταντάρας - Στεφανία Γκουρνέλου: Σύννεφα στη σχέση τους

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας και η ηθοποιός Στεφανία Γκουρνέλου πέρασαν χωριστά το Πάσχα, βιώνοντας μια περίοδο καθοριστική για τον δεσμό τους.

Η σχέση του Λάμπρου Κωνσταντάρα και της ηθοποιού Στεφανίας Γκουρνέλου είναι από τις πιο πολυσυζητημένες τους τελευταίους μήνες, καθώς οι περιγραφές τόσο των ίδιων όσο και των φίλων τους έκαναν λόγο για ένα όμορφο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι. Ομως, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Ο εγγονός του θρυλικού ηθοποιού και η ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό δεν διανύουν και την καλύτερή περίοδο της κοινής ζωής τους. Οι πληροφορίες της RealNews μιλούν για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού. Ολα ξεκίνησαν λίγο μετά την επιστροφή του δημοσιογράφου από τον Αγιο Δομίνικο, οπού βρέθηκε λόγω της συμμετοχής του στο «Survivor», στις αρχές Φεβρουαρίου. Λίγο αργότερα, η ηθοποιός «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις της μουσικής σατιρικής κωμωδίας «Σινέ», όπου συμμετέχει στο πλευρό του Παντελή Καναράκη. Οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν όταν ο Λ. Κωνσταντάρας αποφάσισε να περάσει τις δια κοπές του Πάσχα με φίλους στην Ελούντα, μακριά από την αγαπημένη του.

Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και δεν δίνουν αφορμές για σχόλια γι' αυτό και, μέχρι να δουν πού θα τους οδηγήσει αυτή η εξέλιξη, κρατούν τα προσωπικά τους για τον εαυτό τους. Ολα έδειχναν πως η σχέση αυτή είναι δυνατή, καθώς η ηθοποιός μιλούσε για τον αγαπημένο της με πολύ όμορφα λόγια: «Αγαπώ και εκτιμώ βαθιά τον Λάμπρο και τον θαυμάζω. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, θα δείξει», είχε πει η Στ. Γκουρνέλρυ όταν ο αγαπημένος της έφευγε για τον Αγιο Δομίνικο. Ο χρόνος έχει τις απαντήσεις για όλα και σε αυτό στηρίζεται και το ζευγάρι. Προς το παρόν, και οι δύο επιδίδονται στην εργασιοθεραπεία. Ο δημοσιογράφος, μετά το μικρό διάλειμμα στο ριάλιτι επιβίωσης, επέστρεψε στην εκπομπή «Οpen Weekend» με την Ελένη Τσολάκη και συνεχίζει τις δραστηριότητες του στη δισκογραφική του εταιρεία.

Η όμορφη Στεφανία, μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του «Σινέ», συζητά τις προτάσεις για την καλοκαιρινή σεζόν, φροντίζοντας πάντα να εξελίσσει τα υποκριτικά της εργαλεία. Ισως αυτή η περιπέτεια να δυναμώσει τη σχέση τους και να τους βοηθήσει να επαναπροσδιορίσουν αυτά που τους προβληματίζουν, ώστε να συνεχίσουν μαζί το- «ταξίδι» που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αν, πάλι, αποφασίσουν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, τότε θα κρατήσουν τις ομορφότερες αναμνήσεις από τη σύντομη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved