Ο Κωνσταντάρας στο gossip-tv: «Δεν γουστάρω το ότι η Βρισηίδα είναι πολύ εγωπαθής»
Showbiz

Ο Κωνσταντάρας στο gossip-tv: «Δεν γουστάρω το ότι η Βρισηίδα είναι πολύ εγωπαθής»

Μπορεί η απόφαση του Λάμπρου Κωνσταντάρα να πει το ναι και να συμμετέχει στο Survivor να ξάφνιασε πολύ κόσμο, ο ίδιος όμως το σκεφτόταν και το ήθελε καιρό.

Λίγο πριν από τη λήξη της τηλεοπτικής σεζόν ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Podcast του Gossip-tv.gr για όλους και για όλα. Θα παραμείνει στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη και στο Open Weekend και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν;

Τι συζητούσε να κάνει στην ΕΡΤ και δεν έγινε, όταν του έγινε η πρόταση να βρεθεί δίπλα της πέρυσι το καλοκαίρι; Και η αποκάλυψη για την εποχή που παραλίγο να βρεθούν μαζί στον Alpha, όταν ξεκίναγε το Happy Day. Τι συνέβη και τελικά ο ίδιος δεν συμμετείχε και τι παράπονο έχει από τη Ζήνα Κουτσελίνη και δεν θυμάται αν της το έχει πει ποτέ;

Ο πειρασμός να μπλεχτεί με την υποκριτική. Οι κρούσεις που δέχεται ακόμα και σήμερα και η απόφασή του να μην το δοκιμάσει τελικά ποτέ. Η άγνωστη ενασχόλησή του με την Eurovision και η περιγραφή που δε μεταδόθηκε ποτέ. Αλλά και τι τον έβαζε ο πατέρας του να κάνει καθημερινά στο σπίτι και παραδέχεται σήμερα ότι τον βοήθησε πολύ.

Το Survivor, τα κιλά που έχασε, ο κατεστραμμένος του μεταβολισμός και οι λόγοι που ακόμα και σήμερα καταφέρεται εναντίον της Βρισηίδας στα Social Media. Οι φίλοι που απέκτησε μέσα στο παιχνίδι, ο χωρισμός που ήρθε λίγο μετά την έξοδό του και τα σχέδιά του για το μέλλον.

Τέλος, αποκαλύπτει την σχέση του με την απόλυτα αντισυμβατική νονά του, Λιάνα Κανέλλη και το πόσο τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα στον χώρο.

Το παράπονο που έχει από την Ζήνα Κουτσελίνη

Έψαχνα την Ζήνα Κουτσελίνη και είχε εξαφανιστεί. Δεν θυμάμαι να της το έχω πει ποτέ από κοντά. Πάρε και πες δεν θα γίνει, δεν είναι και θέμα. Όταν με πήρε λοιπόν, η Μαίρη Παλιαλέξη, μου είπε δεν θα γίνει και μετά από δύο μέρες χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε ότι γίνεται ένα δοκιμαστικό για το «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» έλα, και λέω κάτι χάνεις και κερδίζεις. Και φυσικά κέρδισα πάρα πολύ ωραία εμπειρία στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» και την Μαρία Μπεκατώρου που ακόμα την έχω στην καρδιά μου. Δεν με πειράζει που δεν πήγα στο Happy Day και μπορεί να ήμουν ακόμα αλλά έκανα τόσα πράγματα μετά.

Τι δεν γουστάρεις στην Βρισηίδα;

Δεν γουστάρω το ότι είναι πολύ εγωπαθής, τσιρίζει και κλαίει συνήθως ψεύτικα. Αυτό που έζησα λέω. Επηρεάζει πολύ την ώρα του αγώνα, εκνευρίζεται όταν χάνει, εκνευρίζεται ακόμα και όταν κερδίζει, λέει την μία στον πάγκο φωνάξτε και μετά λέει μην φωνάζετε γιατί αποσυγκεντρώνομαι, μετά λέει δεν φωνάζατε αλλά άκουγα τις φωνές των διπλανών. Πες μας κούκλα μου τι να γίνει και πάει και χτυπιέται, δηλαδή, εγώ πήγαινα και την έπαιρνα αγκαλιά στην αρχή. Φαντάσου τον πρώτο μήνα μου έλεγε είσαι ο μόνος που νιώθω ότι με αγαπάει εδώ μέσα, λέω Βρισηίδα μου υστεριάζεις τόσο πολύ που αποσυντονίζεις τον επόμενο που θα παίξει. Έχασες, τελείωσε το παιχνίδι, πάμε στο επόμενο. Η Βρισηίδα καθόταν μονίμως επί 10 λεπτά και αποσυντόνιζε, έκλαιγε, τσίριζε, φώναζε γιατί εγώ, γιατί εκείνο, γιατί το άλλο, το οποίο είναι πολύ σπαστικό.

Ακούστε όλη την συνέντευξη του Podcast Showbiz O'clock εδώ.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved