Media

GNTM 5: Το ευφάνταστο concept με party mood- Οι κριτές έδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Όπως είχε προαναγγείλει και ο Γιώργος Καράβας λίγο πριν από την δοκιμασία, τα κορίτσια θα φωτογραφιζόντουσαν μια μια με κάποιον από τους κριτές, ενώ στο backround βρίσκονταν οι υπόλοιπες κοπέλες. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του, μιας και μετά από μια σειρά δοκιμασιών, τα κορίτσια θα μείνουν επτά.

Στο σημερινό επεισόδιο (5-12) τα ταξίδι στη Μύκονο ήταν κάτι που έκανε τις κοπέλες να χαρούν ιδιαίτερα, μιας και το περίμεναν πώς και πώς ήδη από το προηγούμενο πλατό. Τον προορισμό βέβαια τον έμαθαν στην αρχή του σημερινού επεισοδίου και οι περισσότερες "πέταξαν" από τη χαρά τους και όλες τους έβαλαν ως στόχο να βάλουν τα δυνατά τους, για να καταφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το σημερινό concept τα είχε όλα: πάθος, ένταση, χορό και φυσικά λαμπερά χαμόγελα. Ένα αληθινό πάρτι ήταν το σημερινό ζητούμενο, με τις κοπέλες να χορεύουν on set μαζί με τους κριτές και να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Η κάθε μια είχε δυο λεπτά να φωτογραφηθεί, ενώ ένα λεπτό για να διαλέξει την φωτογραφία, με την οποία θα έφτανε στο πλατό.

Δείτε παραπάνω το βίντεο από την φωτογράφηση της Coty που ξεκίνησε πρώτη!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved