Media

GNTM 5: Το ταξίδι στη Μύκονο, ο ενθουσιασμός των μοντέλων και το καλωσόρισμα των κριτών στο νησί!

Gossip-tv Team

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (5-12) τα κορίτσια ταξίδεψαν μέχρι την Μύκονο, για να περάσουν τα επόμενα εικοσιτετρώρα με πολύ κέφι, αλλά και με μια απαιτητική δοκιμασία, που θα κρίνει την τελική επτάδα του διαγωνισμού. 

Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και οι κοπέλες, σε κάθε δοκιμασία είναι έτοιμες να δώσουν το εκατό τοις εκατό του εαυτού τους για να συνεχίσουν μέχρι και τον μεγάλο τελικό!

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM παρακολουθήσαμε ένα ταξίδι, σε έναν ιδιαίτερο προορισμό, την Μύκονο, με τις οκτώ εναπομείναντες κοπέλες του διαγωνισμού να είναι πιο ενθουσιασμένες από ποτέ. Μάλιστα, επειδή πλησιάζει και η τελική ευθεία για τον τελικό, το άγχος των κοριτσιών είναι πολύ μεγάλο και με αυτόν τον τρόπο άδραξαν την ευκαιρία, πέρα από ένα επαγγελματικό ταξίδι, να το εκμεταλλευτούν και για αναψυχή.

Από τα πρώτα πλάνα του σημερινού επεισοδίου, είδαμε τις κοπέλες να καταφθάνουν στο νησί των Ανέμων, σε μια απο τις πιο διάσημες παραλίες, ενώ ο Γιώργος Καράβας, η Βίκυ Καγιά και ο Τάσος Σοφρωνίου τις περίμεναν για να τις καλωσορίσουν, αλλά και να τους ανακοινώσουν όλα όσα θα έβλεπαν στη συνέχεια.

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα mini tour σε μερικά καταστήματα επώνυμων οίκων που βρίσκονταν στο νησί, ενώ οι κοπέλες δεν μπορούσαν να κρύψουν την ανυπομονησία τους για την δοκιμασία!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved