GNTM 5: Η αποθέωση της Μύρια από τους κριτές, ένα ταξίδι έκπληξη και η αποχώρηση λίγο πριν το τέλος!
Media

GNTM 5: Η αποθέωση της Μύρια από τους κριτές, ένα ταξίδι έκπληξη και η αποχώρηση λίγο πριν το τέλος!

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (29-11) παρακολουθήσαμε ένα ιδιαίτερο concept με κατασκευή νέων ρούχων για την φωτογράφηση των κοριτσιών, οι οποίες και ενθουσιάστηκαν με την δοκιμασία. 

Το ριάλιτι μοντέλων είναι ένα πολύ από τα πιο αγαπημένα του κοινού, που το παρακολουθούν συνεχώς τα τελευταία χρόνια και δεν χάνουν φυσικά κάμία από τις εξελίξεις του.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 5(29-11) παρακολουθήσαμε τα κορίτσια να αναλαμβάνουν νέους ρόλους, μιας και εξ αρχής δοκίμασαν να φτιάξουν τα δικά τους outfit με ρούχα που είχαν οι συμπαίκτριές τους και η αλήθεια είναι ότι τα κατάφεραν μοναδικά.

Στη συνέχεια, τις περίμενε ένα ιδιαίτερο concept το οποίο και ζητούσε από τις κοπέλες να δημιουργήσουν από ανακυκλώσιμα υλικά τα outfit που θα είχαν στην φωτογράφηση, φυσικά με την βοήθεια ταλαντούχων νέων σχεδιαστών, οι οποίοι και έκαναν πράξη το αρχικό σχέδιο για την κάθε μια.

Δείτε το βίντεο:

Η Μαρίτα, που είχε το advantage από την προηγούμενη φορά, έδωσε το disadvantage στην Coty και την Αλεξία, οι οποίες άλλαξαν ζευγάρι με τους σχεδιαστές τους, οπότε το αρχικό φόρεμα ήταν κάτι που τελικά άλλαξε στο τέλος. Η Coty μάλιστα έγινε έξαλλη με την αντίπαλό της που την επέλεξε!

Δείτε το βίντεο:

Από την αρχή στο πλατό, μιας και πλέον έχει ξεκινήσει το final countdown για το φετινό GNTM, οι κριτές ζήτησαν από τις κοπέλες να τους πουν ποιά είναι τα φαβορί κατά τη γνώμη τους για τη νίκη στον διαγωνισμό.

Δείτε το βίντεο:

Λίγο πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Βίκυ Καγια ανακοίνωσε στις παίκτριες ότι θα ταξιδέψουν όλες μαζί σε ένα προορισμό στο εξωτερικό, με μια παίκτρια να μην ακολουθεί φυσικά, αφού θα αποχωρούσε στο σημερινό πλατό.

H Coty, κατά τη διάρκεια της κριτικής της, αποθεώθηκε από όλους τους κριτές ενώ δήλωσε στο εκατό τοις εκατό ότι πιστεύει στον εαυτό της και ότι θα είναι στον φετινό τελικό του GNTM για να διεκδικήσει τη νίκη. Μάλιστα, στο τέλος είδαμε ότι έφτασε στις δυο καλύτερες φωτογραφίες μαζί με την Μύρια, η οποία και κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία με την ίδια να νιώθει συγκινημένη για αυτήν της την απόδοση.

Δείτε το βίντεο:

Στο bottom two βρέθηκαν η Γρηγοριάννα με την Μαρίτα . Στο τέλος και μετά από την απόφαση των κριτών, η Γρηγοριάνα ήταν εκείνη που αποχαιρέτησε το GNTM, μιας και είχε την χειρότερη απόδοση στην δοκιμασία. Η ίδια αποχώρησε από το πλατό με κλάματα και απογοητευμένη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον στόχο της και να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved