GNTM 5: Tο δημιουργικό concept και το disadvantage της Μαρίτας που εξόργισε την Coty: «Παίξε μπάλα»
Media

GNTM 5: Tο δημιουργικό concept και το disadvantage της Μαρίτας που εξόργισε την Coty: «Παίξε μπάλα»

GNTM 5: Στο σημερινό επεισόδιο (29-11) μετά από ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα, τα κορίτσια έπρεπε να σχεδιάσουν τα ρούχα με τα οποία θα φωτογραφιζόντουσαν στο απαιτητικό concept. 

To final countdown έχει ξεκινήσει για τα καλά, μιας και τα κορίτσια είναι πλέον εννέα και σιγά σιγά λιγοστεύουν και κάπως έτσι θα πάμε μέχρι και τον φετινό τελικό του ριάλιτι μοντέλων.

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 (29-11) ξεκίνησε με ένα ιδιαίτερο μάθημα, που δίδαξε τις κοπέλες ότι ακόμα και ένα ρούχο που δεν χρειάζονται πλέον, μπορούν να το επαναχρησιμοποιήσουν και να δημιουργήσουν ένα άρτιο outfit. Μάλιστα, όλα τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν που δημιούργησαν από την αρχή κάτι δικό τους και το έφεραν στο στυλ τους με έναν μοναδικό τρόπο.

Αυτό ήταν πάνω κάτω και το ζητούμενο του σημερινού concept του GNTM, μιας και οι κοπέλες βρέθηκαν σε ένα ιδιαίτερο set. Τα ρούχα που θα φορούσαν στην φωτογράφησή τους θα έπρεπε να τα δημιουργήσουν οι ίδιες από ανακυκλώσιμα καθαρά υλικά, με την βοήθεια κάποιων νέων σχεδιαστών, με σπουδές πάνω στη μόδα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Όταν έφτασε η στιγμή των disadvantage και ενώ ένα κορίτσι είχε γίνει ζευγάρι με τον καθένα από τους εννέα σχεδιαστές μόδας, η Μαρίτα είχε την δυνατότητα να ανατρέψει φυσικά τις ισορροπίες και να αλλάξει δυο ζευγάρια. Εκείνα ήταν της Coty και της Αλεξίας, με την πρώτη να γίνεται έξαλλη με την συμπαίκτρια της σε μόλις λίγα λεπτά. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η Coty αν και περίμενε να πέσει πάνω της το disadvantage, νευρίασε και είπε στην Μαρίτα: "Έλεος, μάθε να παίζεις μπαλίτσα ρε συ Μαρίτα, δεν είσαι σωστή"

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved