Media

Πυρ και μανία η Καινούργιου! Ζήτησε «συγγνώμη» on air: «Θα το πάρω πάνω μου»

Gossip-tv Team

Χαμός στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα με την παρουσιάστρια να ζητά «συγγνώμη».

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έδειξε να ενοχλείται πολύ από ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής της στον Μαυρίκιο Μαυρίκου για το J2US.

«Μήπως η Φωτεινή ήταν σίγουρη ότι θα νικήσει επειδή ο Πάνος έχει αυτή την ιδιαιτερότητα;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου που έκανε πυρ και μανία την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξέρετε πόσο στηρίζω την ομάδα μου και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Θλίβομαι πάρα πολύ με την ερώτηση που έκανε η δημοσιογράφος μας, που κατά τα άλλα είναι πολύ αξιόλογη. Απαράδεκτη ερώτηση. Ντρέπομαι. Πραγματικά ντρέπομαι. Επειδή είμαι αρκετά ευαισθητοποιημένη με αυτά τα θέματα, δε ρωτάς ποτέ έναν άνθρωπο αν πιστεύει ότι η Φωτεινή Δάρρα πίστευε ότι θα κερδίσει λόγω της ιδιαιτερότητας του Πάνου.

Καμία ιδιαιτερότητα δεν έχει ο Πάνος. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι. Και οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, αυτό που θέλουν, και θα το πω με αγάπη και στους τηλεθεατές και στη δημοσιογράφο και σε όλους εδώ, είναι να τους αντιμετωπίζουμε ως ίσους. Το να γίνει μια τέτοια ερώτηση με θλίβει και ζητάω συγγνώμη εγώ προσωπικά που έγινε από τη δημοσιογράφο μας… Θα το πάρω πάνω μου. Αναγκαστικά θα το πάρω πάνω μου. Δε προλαβαίνω να βλέπω όλα τα βίντεο στο μοντάζ, συγγνώμη», είπε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved