Media

Αποκαλυπτικός ο Σταύρος Σβήγκος: «Έχω περάσει 20 φορές αυτόφωρο»

Gossip-tv Team

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις εμπειρίες του από το παρελθόν, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη που σίγουρα δεν περιμέναμε. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που καθημερινά παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά του OPEN "Έρωτας Φυγάς", που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγκαλιάσει μοναδικά.

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Star "Breakfast @Star" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την επαγγελματική του σταδιοδρομία, ενώ μίλησε και για το παρελθόν του, κάνοντας μια αποκάλυψη, που το μόνο σίγουρο είναι πώς δεν την περιμέναμε. Ο ηθοποιός είπε ότι έχει περάσει από αυτόφωρο περίπου 20 φορές, λέγοντας πώς ήταν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

«Δε θα είναι η πρώτη φορά να ξέρεις. Τον δικηγόρο μου θα καλούσα να με βγάλει. Μια φορά με είχε βγάλει ο Λάκης Λαζόπουλος, με είχαν δέσει και παίζαμε μαζί σε παράσταση και πήρα και του είπα, “έλα, δε θα έρθω γιατί είμαι στη ΓΑΔΑ”, για παρεξήγηση με είχαν πιάσει. Πάντα για παρεξήγηση με πιάνουν. Και τις 20 φορές που με έχουν δέσει, είμαι πάντα ο άνθρωπος τη λάθος ώρα στη λάθος στιγμή»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved