Σταύρος Σβήγκος: «Έχω δώσει τις μάχες μου, αλλιώς είσαι ένας νεκρός συναισθηματικά άνθρωπος»
Media

Σταύρος Σβήγκος: «Έχω δώσει τις μάχες μου, αλλιώς είσαι ένας νεκρός συναισθηματικά άνθρωπος»

Ο Σταύρος Σβήγκος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Έρωτας Φυγάς και μιλάει τόσο για τον ρόλο του όσο και για τις κορυφές που έχει κατακτήσει σε προσωπικό επίπεδο... 

Ο αγαπημένος ηθοποιός είναι άκρως αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του...

Ο Μάρκος, τον οποίο υποδύεσαι, πόσο κοντά ή μακριά είναι από εσένα;

Ο Μάρκος είναι κοντά σε όλους τους ανθρώπους. Είναι ένας αγνός άνθρωπος, ο οποίος είχε μια απλή ζωή -κι αυτή ήθελε-, αλλά οι καταστάσεις τον έφεραν να παλεύει με τέρατα και να αδικείται πολύ. Όλα αυτά, σαφώς, σε επηρεάζουν και σε αλλάζουν σαν χαρακτήρα. Νομίζω πως οποιοσδήποτε κουβαλούσε την ιστορία του Μάρκου κάτι αντίστοιχο θα γινόταν από την αδικία που έχει δεχτεί στη ζωή του. Να θέλει να φέρει την ισορροπία και ταυτόχρονα να γίνεται σκληρός άνθρωπος, να παλεύει με τις ευαισθησίες και το παρελθόν.

Ο ήρωας παλεύει να αποκαταστήσει την αδικία που έχει γίνει εις βάρος του, ενώ κάποιοι άλλοι άνθρωποι δεν το κάνουν...

Ο κάθε άνθρωπος λειτουργεί όπως νιώθει.

Εσύ έχεις δώσει τις μάχες σου, όπως αντίστοιχα ο Μάρκος;

Έχω δώσει τις μάχες μου σε διάφορα πράγματα και στάδια της ζωής μου, από προσωπικά μέχρι κοινωνικά, αλλιώς είσαι ένας νεκρός συναισθηματικά άνθρωπος.

Ο Μάρκος εξακολουθεί να έχει συναισθήματα για την Αλεξάνδρα, ύστερα από όλα όσα κάνει εκείνη;

Ναι. Οτιδήποτε κάνει ο Μάρκος έχει αντίκτυπο στην Αλεξάνδρα. Τα συναισθήματά του γι' αυτήν τον κινούν να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα μπορέσουν να είναι μαζί ξανά;

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα είναι δύο άνθρωποι που ζουν διαφορετικές καταστάσεις και δεν κοινοποιούν τα αισθήματά τους ο ένας στον άλλον. Συνεπώς, είναι άγνωστο το τι ακριβώς μπορεί να συμβεί στο μέλλον.

Θα μάθει ότι το παιδί είναι δικό του και όχι του Ιάσονα;

Οι αλήθειες πάντα μαθεύονται, οπότε αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι παραπάνω γι’ αυτό.

Στα τελευταία επεισόδια είδαμε την Ευγενία να χωρίζει τον Μάρκο κι εκείνος να πηγαίνει να τη βρει, θα δώσουν ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση τους;

Ο Μάρκος διεκδικεί την Ευγενία και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να είναι μαζί ξανά. Όμως, δεν ξέρουμε αν είναι καθαρά αυτά που νιώθει για εκείνη ή είναι μια αλυσιδωτή αντίδραση από τα πληγωμένα αισθήματα που έχει για την Αλεξάνδρα.

Ενδεχομένως, μέσα από την Ευγενία, καλύπτει ένα κενό της μοναχικότητάς του;

Μπορεί να την αγαπάει πραγματικά, αλλά ταυτόχρονα να καλύπτει τη μοναχικότητά του.

Η Μαργέτα και ο Στέφανος προσπαθούν να συμφιλιώσουν τον Ιάσονα και τον Μάρκο, θα τα καταφέρουν;

Δεν νομίζω ότι οι δύο άντρες θα καταφέρουν ποτέ να συμφιλιωθούν. Βρίσκονται στην ίδια περιοχή και, από το συναισθηματικό μέχρι το επιχειρηματικό κομμάτι, έχουν μία συνεχή κόντρα.

Πηγή: My TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved