Media

Σταύρος Σβήγκος: Η σχέση με το γιο του, ο «Έρωτας Φυγάς» και τα παιδικά του χρόνια!

Gossip-tv Team

O Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με τις εξελίξεις στον "Έρωτα Φυγά", αλλά και για τη σχέση του με το γιο του, που είναι η πιο μεγάλη του αδυναμία. 

Ο ηθοποιός έχει αγαπηθεί πάρα πολύ μέσα απο τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει και ιδίως μέσα από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον "Έρωτα Φυγά", που παρακολουθούμε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN καθημερινά.

Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη "Open Weekend" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, κάνοντας λόγο για όλους και για το γιο του, ο οποίος και είναι ό, τι πιο σημαντικό έχει. Ο ηθοποιός μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια, μιας και μεγάλωσε σε μια υπέροχη οικογένεια και δήλωσε δημόσια πολύ τυχερός.

Ο Σταύρος Σβήγκος είπε χαρακτηριστικά: «Από πολύ μικρό τον είχα κοντά μου και του έχω εξηγήσει τι είναι η δουλειά μου. Τον έχω πάρει και στα γυρίσματα και σε παραστάσεις. Δεν κάνω κάτι ξεχωριστό, είναι μια δουλειά, όπως όλοι οι άνθρωποι… Δίνω χρόνο.

Φέτος είχα την ανάγκη να έχω χρόνο για εμένα και για την προσωπική μου ζωή, οπότε αποφάσισα να μην κάνω θέατρο… Θέλω να ξέρει τι γίνεται γύρω του κι όχι μόνο να κρίνει τα πράγματα από την δική του καθημερινότητα. Να καταλάβει τι σημαίνει χρήμα και να είσαι χρήσιμος στην κοινωνία. Τώρα μαθαίνω τον χαρακτήρα του, το πως εξελίσσεται»

«Σαφώς δεν το κάνω μόνος μου, είμαστε σε ωραία συνεργασία με την μαμά του. Δεν είμαστε κάτι καινούριο, το βλέπω και σε φίλους μου ότι έχει αλλάξει ο τρόπος μεγαλώματος. Προσπαθούμε να εξαλείψουμε την πατριαρχία και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας με ισορροπία…

Δεν πήγε καλά η προηγούμενη διαπαιδαγώγηση. Δεν βλέπουμε γύρω τις γυναικοκτονίες; Πώς θα αγαπήσεις κάτι χωρίς να το κατανοήσεις; Δεν μπορώ να χωρίσω τα φύλα στο θέμα αγάπης και σεβασμού. Το ίδιο μου είναι. Μεγάλωσα σε απόλυτη ισορροπία μέσα στο σπίτι. Δεν ήταν ο μπαμπάς κι η μαμά, ήταν μαζί κι υπήρχε ισορροπία κι ισότητα. Μεγάλη τύχη.»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved