Media

Τάσος Γιαννόπουλος: Ο Ηλίας Βανδώρος έδωσε το απόλυτο spoiler για το «Κάνε ότι κοιμάσαι»!

Gossip-tv Team

Ο Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, ενώ έδωσε και το απόλυτο spoiler για την σειρά "Κάνε ότι κοιμάσαι", που παρακολουθούμε κάθε Δευτέρα βράδυ μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ. 

Ο ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και η αλήθεια είναι πώς τον έχουμε λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα Δε Γίνεται" και ο ίδιος μίλησε για την καθημερινότητά του, ενώ έδωσε το απόλυτο spoiler για τη σειρά της ΕΡΤ "Κάνε ότι κοιμάσαι" όπου και πρωταγωνιστεί, κατέχοντας τον ρόλο του Ηλία Βανδώρου, ενός ανθρώπου της νύχτας, που έχει μάθει να διαχειρίζεται τους ανθρώπους και τα πράγματα με τον δικό του τρόπο.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος είπε αρχικά: «Οι άνθρωποι δεν έχουμε μόνο το καλό και το κακό. Είμαστε πολυδιάστατοι οπότε θέλει και αυτός ο ήρωας στη σειρά να βγει λίγο στο φως. Θέλει να κάνει μια καινούργια ζωή. Η αποκάλυψη για την προδοσία του πιο κοντινού του ανθρώπου, στο τελευταίο επεισόδιο, δεν είναι κάτι για αυτόν; Να σε προδώσει έτσι ένας κοντινός σου άνθρωπος; Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι ραγδαίες».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Ηλίας Βανδώρος θα μάθει στα επόμενα επεισόδια πως η αδελφή της γυναίκας του βρίσκεται στη ζωή, εκείνος απάντησε αρνητικά αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως… δεν προλάβει να το μάθει ο Βανδώρος. «Α, δεν θα προλάβει»

Στη συνέχεια, μίλησε και για έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς του ρόλους, εκείνον του Μάκη στην επιτυχημένη σειρά του MEGA "Ευτυχισμένοι Μαζί":

«Στο Ευτυχισμένοι Μαζί έπαιζα έναν ρόλο… άστα να πάνε! Έξω καρδιά, ωραίος τύπος, τρελός εντελώς! Όσο περνούσαν τα επεισόδια έλεγα «που θα φτάσει;». Μέχρι και εξωγήινους είδε... Σήμερα είμαι πιο κοινωνικός γιατί τότε δεν ήμουν και τόσο. Και τώρα δεν είμαι δηλαδή αλλά τα καταφέρνω».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved