Media

Την πάτησε από την Μπάρκα η Μηλιαρέση και την απείλησε: «Θα έρθω καμία μέρα εκεί να σε πλακώσω»

Gossip-tv Team

Μία απολαυστική φάρσα έκαναν οι συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα στη Μαίρη Μηλιαρέση η οποία καθ' όλη τη διάρκεια του χαμού που συνέβαινε μπροστά της, είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό και δεν καταλάβαινε τι γίνεται! 

Η Μαίρη Μηλιαρέση ετοιμαζόταν για ένα γύρισμα, συνέντευξη για την εκπομπή Πάμε Δανάη όταν η βοηθός σκηνοθέτη την πλησίασε και της ζήτησε να μεσολαβήσει επειδή όπως της είπε, είχε ακούσει ότι η Ζέτα Μακρυπούλια άφηνε τη θέση της παρουσιάστριας του Rouk Zouk. Ήθελε λοιπόν η βοηθός σκηνοθέτη να περάσει από κάστινγκ για να δει αν μπορούσε να είναι εκείνη η επόμενη παρουσιάστρια.

Εκείνη τη στιγμή παρενέβη στην κουβέντα τους η δημοσιογράφος που δήθεν θα έπαιρνε συνέντευξη στη Μαίρη Μηλιαρέση λέγοντας πως δεν θα κατάφερνε τίποτα η βοηθός σκηνοθέτη και πως θα ενδιέφερε την ίδια να αναλάβει την παρουσίαση του επιτυχημένου παιχνιδιού.

Όλη αυτή την ώρα η Μαίρη Μηλιαρέση παρακολουθούσε χωρίς να καταλαβαίνει, τι συνέβαινε μπροστά της όμως όταν η βοηθός σκηνοθέτη άρχισε να ανεβάζει τον τόνο της φωνής της, άρχισε και εκείνη να αντιδράει. Της ζήτησε αρχικά με ήρεμο ύφος να σταματήσει να φωνάζει όμως όταν είδε ότι δεν περνούσε ο λόγος της με επιτακτικό ύφος είπε ότι θέλει να ξεκινήσει το γύρισμα αμέσως.

Η ένταση ανάμεσα τις δύο άλλες γυναίκες συνεχίστηκε όμως όταν είδαν ότι η Μαίρη Μηλιαρέση είχε αρχίσει να χάνει την υπομονή της, αποκάλυψαν ότι επρόκειτο για φάρσα. Και η Μαίρη Μηλιαρέση φυσικά έβαλε τα γέλια εξαπολύοντας... απειλές για τον ιθύνοντα νου της φάρσας, τη Δανάη Μπάρκα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved