Media

Χρήστος Θηβαίος: «Πια νομίζω ότι με έχουν αφήσει οι δαίμονές μου»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (22-03) ο Χρήστος Θηβαίος. Ο σπουδαίος μουσικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη μάχη του με το αλκοόλ και πώς κατάφερε να «πολεμήσει» τους δαίμονες του.

Τώρα πια νομίζω ότι με έχουν αφήσει οι δαίμονές μου. Είναι η χαρά μου. Πάντα ο μεγάλος μας φόβος είναι ο χρόνος που παλεύουμε και κάποτε θα νικηθούμε. Ίσως κι εγώ δεν ήμουν σε μια θέση να το επικοινωνήσω. Λειτουργούσα. Το συζητούσα με τους θεραπευτές μου το αν είσαι όντως αλκοολικός ή θέλεις απλά να έχεις συμπεριφορά τέτοιου είδους» ανέφερε ο Χρήστος Θηβαίος και συνέχισε:

thivaios-(1).jpg

«Αρκεί μετά να μπεις σε μια δημιουργική διαδικασία και να πεις τι είμαι πάνω από όλα. Ποιος είμαι; Πάνω από όλα είμαι σύζυγος και πατέρας. Εκεί όλα έρχονται σε μια ισορροπία»

1679506010644-106624650-thivaios-(3).jpg

«Η Τερέζα και τα παιδιά μου είναι το μεγαλύτερο ξέφωτο ελευθερίας που έχω. Το σύζυγος και πατέρας είναι τα πάντα για εμένα. Για τα παιδιά, δεν θέλω να με αγαπάς που σε γέννησα, θέλω να με αγαπάς γιατί σε εμπνέω να γεννήσεις. Για τη σύζυγο θέλω να κοιμάμαι κάθε μέρα έστω και λίγο αγκαλιά γιατί αυτός ο μικρός ύπνος νικάει τον θάνατο», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved