Media

Άννα Κουτσαφτίκη: Η πίστη στο Θεό, το τραγούδι, η υποκριτική και η 11η σεζόν της «Μουρμούρας»

Gossip-tv Team

Την αγαπημένη «Ξένια» από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» φιλοξένησε μεταξύ άλλων, σήμερα η Ναταλία Γερμανού.

Η κατά κόσμον Άννα Κουτσαφτίκη μίλησε για την περίοδο της ζωής της στην οποία βρίσκεται, για την πίστη της στο θεό, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» καθώς και για τη συνεργασία της με τον Σπύρο Τσεκούρα. Όπως αποκάλυψε, η «Μουρμούρα» θα συνεχιστεί για 11 σεζόν, σε αυτή δεν θα συνεχίσει η Ελένη Κοκκίδου, ωστόσο κάτι θα γίνει με τον Αντώνη Αντωνίου, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ανήκω στη σπαστική κατηγορία ανθρώπων που ξέρουν από μικροί τι θέλουν να γίνουν. Τραγουδούσα κι έπαιζα από μικρή. Έγραφα στο δημοτικό. Ο πατέρας μου καθηγητής πανεπιστημίου, η μητέρα μου εκπαιδευτικός δεν το ήθελαν ακριβώς, το έκανα κρυφά και τους το ανακοίνωσα. Μπήκα στη θεατρολογία αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ».

Για τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό της σύζυγο, «Μπάμπη», δήλωσε: «Λειτουργούμε αδερφικά, είναι ειλικρινής η σχέση μας. Υπάρχει αλήθεια και αυτό για εμένα είναι ό,τι καλύτερο. Μιλάμε με τα μάτια. Πρώτα πήραν τον Σπύρο, πέρασαν διάφορες γυναίκες από διπλά του και πήγα κι εγώ».

Για την πίστη στον Θεό: «Έχω πολύ βαθιά πίστη, με έχει σώσει στη ζωή μου. Χωρίς αυτήν θα ήμουν με κατάθλιψη, γιατί οι καιροί που ζούμε είναι παράξενοι. Η εκκλησία μας τα έχει χαλάσει λίγο. Ο Χριστός δεν έχει δόγμα με έναν τρόπο που μας το παρουσιάζει η εκκλησία. Λείπει η αγάπη και του ουσιαστικό νοιάξιμο από την εκκλησία. Υπάρχουν ιερείς που είναι συγκλονιστικοί και άλλοι που κουνάνε το δάχτυλο, αυτό δεν έχει σχέση με την ορθοδοξία».

Για το γεγονός ότι έχει εξαιρετική φωνή: «Δεν διαφημίζω τον εαυτό μου. Κάπως με πήρε η μπάλα με το θέατρο, οπότε ήρθε σε δεύτερη μοίρα το τραγούδι και το λατρεύω. Σκέφτομαι να κάνω κάτι που να συνδυάζεται του χρόνου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved