Media

Χρήστος Κόγιας: Γνωστός Youtuber έπεσε θύμα απάτης - Έτσι μου απέσπασαν 4.000 ευρώ

Gossip-tv Team

Μπορεί ο Χρήστος Κόγιας να είναι ένας γνώστης του διαδικτύου, αλλά την πάτησε...

Θύμα απάτης έπεσε ο γνωστός Youtuber από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Κόγιας.

Με βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στο Tik Tok γνωστοποίησε την περιπέτειά του που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Χρήστος Κόγιας είπε: «Είχα παραγγείλει μία κάρτα, για να μπορέσω να κάνω συναλλαγές με ένα εικονικό πορτοφόλι που έχω με κρυπτονομίσματα. Προς υπεράσπισή μου, συνήθως δεν πέφτω θύμα τέτοιων μηνυμάτων όμως λόγω του ότι είχα κάνει μία παραγγελία την προηγούμενη μέρα μου ήρθε ένα μήνυμα

Πάτησα το link, είδα ότι ήταν μια αρκετά καλοφτιαγμένη σελίδα, έβαλα τους κωδικούς της τράπεζάς μου σαν καλό κορόιδο και πρόλαβαν να μου αποσπάσουν σχεδόν 4.000 ευρώ».

«Έκαναν δύο συναλλαγές σε εταιρία στο Ντουμπάι. Πήρα κατευθείαν τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών, μπλόκαρα τους λογαριασμούς, ευτυχώς δεν μου «τράβηξαν» κάτι παραπάνω» ανέφερε στη συνέχεια ο γνωστός Youtuber και κατέληξε:

«Μου έστειλαν χθες ένα screenshot, ότι οι συγκεκριμένοι τράβηξαν έως και 2 εκατομμύρια ευρώ. Δικό μου λάθος που έπεσα θύμα. Όμως ό,τι άσχημο σας συμβαίνει καλό είναι να το παίρνετε θετικά. Εγώ νομίζω ότι θα μου επιστραφούν επί 10 τα λεφτά που μου πήραν».

Δείτε παραπάνω το απόσπασμα από τα όσα είπε στον Γιώργο Παπαδάκη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved