Media

Μηλιαρέση: «Ό,τι κακό έχω κάνει στον εαυτό μου το έχω κάνει γιατί έβαλα προτεραιότητα κάποιον άλλον»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας βρέθηκε η Μαίρη Μηλιαρέση και απάντησε στο ερώτημα «πόσο πολύ αγαπάς τον εαυτό σου»;

Η παρουσιάστρια και αντιδήμαρχος Πρασίνου και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Γλυφάδας, είπε πως θεωρεί ότι όταν κάποιος μπορεί να αγαπήσει έναν άλλον άνθρωπο ολοκληρωτικά ή αγαπάει τα ζώα, τότε είναι σίγουρο πως αγαπάει και τον εαυτό του.

«Όταν κάποιος δείχνει φροντίδα, προστασία για κάποιον άλλον είναι σίγουρο πως αγαπάει τον εαυτό του, γιατί όταν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, δεν έχεις αποθέματα να αγαπήσεις κάποιον άλλον» είπε ενώ παραδέχτηκε ότι όσες φορές έκανε κακό στον εαυτό της, ήταν όταν έδωσε προτεραιότητα σε κάποιον άλλον.

1683443227037-901518783-miliaresi.jpg

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι πολύ δίκαιος άνθρωπος. Αυτή η δικαιοσύνη πολλές φορές με φέρνει αντίπαλο σε εμένα. Δηλαδή ρίχνω στον εαυτό μου, για να δώσω σε κάποιον άλλον. Ό,τι κακό έχω κάνει στον εαυτό μου, το έχω κάνει γιατί έβαλα προτεραιότητα κάποιον άλλον. Και εκεί έχω ‘’αυτομαστιγωθεί’’ γιατί έχω πει στον εαυτό μου ‘’γιατί δεν με βάζεις εκεί που πρέπει;’’. Για εμένα αυτό δείχνει πως αγαπάω πάρα πολύ τον εαυτό μου, απλά δεν τον βάζω ως προτεραιότητα».

Η Μαίρη Μηλιαρέση επίσης παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει ζητήσει τη βοήθεια ψυχολόγου. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι όταν είχε γεννήσει την κόρη της χρειάστηκε τη βοήθεια ενός ειδικού καθώς ήταν τόσο υπερπροστατευτική που ήθελε να περνάνε όλα από τα χέρια της. Έτσι έφτασε να έχει αμελήσει τον εαυτό τους αφού είχε να πάει, έστω για έναν καφέ με τις φίλες της πάνω από έναν χρόνο. Κάπως έτσι συνειδητοποίησε ότι δίνοντας προτεραιότητα σε άλλους, είχε αφήσει στην άκρη τον εαυτό της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved