Media

Σοκάρει η Μοιραράκη: «Ο 1ος μου σύζυγος φερόταν κακοποιητικά- Γνώρισα την απαξίωση, τον εξευτελισμό»

Gossip-tv Team

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στην εκπομπή DOT για τη ζωή της και αναφέρθηκε κυρίως στον πρώτο της γάμο από τον οποίο απέκτησε τους γιους της. 

Η αγαπημένη επιχειρηματίας, η οποία αποκάλυψε ότι έμεινε ορφανή από όταν ήταν ακόμα 6 ετών, καθώς σε αυτή την τρυφερή ηλικία έχασε τον πατέρα της, δεν έκρυψε ότι προσπάθησε πολύ για να καταφέρει να αναδειχθεί στον σκληρό επιχειρηματικό κόσμο.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέρθηκε στον πρώτο της γάμο στον οποίο δεν πέρασε καλά. Όπως είπε: «Από τον πρώτο μου σύζυγο γνώρισα την απαξίωση, τον εξευτελισμό της γυναίκας και του ανθρώπου. Για εκείνον δεν ήμουν καν άνθρωπος, ούτε καν σεβάστηκε τη μητέρα των τριών παιδιών του, γιατί μεγαλώνω μέχρι σήμερα και το τρίτο του παιδί. Έχω γεννήσει δύο παιδιά αλλά και το τρίτο είναι από τον πρώτο γάμο του».

moiraraki.jpg

Η ίδια συνέχισε λέγοντας με ειλικρίνεια: «Δεν υπήρχε σεβασμός. Έζησα κακοποιητική συμπεριφορά στο έπακρο. Απλά για εκείνα τα χρόνια, το ’79, το ’80 και το ’85 δεν ήταν όπως τώρα που η γυναίκα επαναστατεί. Όχι ότι εγώ δεν είμαι επαναστάτρια. Εγώ αποφάσισα να χωρίσω και είχα έναν πολύ επώδυνο χωρισμό απλά ήταν τα παιδιά μου πολύ μικρά».

Η Δέσποινα Μοιραράκη κατέληξε λέγοντας: «Είχα βιώσει την ορφάνια και δεν ήθελα τα παιδιά μου να μείνουν χωρίς πατέρα. Αυτό που βίωσα εγώ, που ήμουν αριστούχος και δεν ερχόταν η μαμά μου να πάρει τον έλεγχο στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο γιατί ήταν χήρα, δεν ήθελα να το βιώσουν και τα παιδιά μου. Περίμενα να μεγαλώσουν και μετά πολύ δραστικά χώρισα».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όλη τη συνέντευξη της Δέσποινας Μοιραράκη:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved