Media

Χατζίδου - Παύλου: Διαφορετική έναρξη για την εκπομπή «Breakfast@Star» - «Είναι μια μέρα δύσκολη»

Gossip-tv Team

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ξεκίνησαν την εκπομπή τους εμφανώς επηρεασμένoi από το βαρύ κλίμα που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία μετά το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Ο υπηρεσιακός Πρωθυπουργός κήρυξε τριήμερο εθνικό πένθος από την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21:00 ως το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 21:00 για τα θύματα του τραγικού ναυαγίου στα διεθνή ύδατα δυτικά της Ελλάδας, ο αριθμός των οποίων συνεχώς ανεβαίνει.

«Καλημέρα, ελπίζουμε να είστε καλά. Είναι μια μέρα δύσκολη η σημερινή, στενάχωρη. Αναφέρομαι στην τραγωδία, στο ναυάγιο στην Πύλο. Η χώρα βρίσκεται σε τριήμερο εθνικό πένθος από χθες… Έχουμε δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες αγνοούμενους» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου στην έναρξη της εκπομπής Breakfast@Star.

«Εμείς είμαστε μια ψυχαγωγική εκπομπή, εννοείται και εμείς στεναχωριόμαστε, στην ίδια κοινωνία ζούμε. Υπηρετούμε τον σκοπό της ψυχαγωγίας. Όλα είναι δίπλα μας. Ψάχνουν ένα καλύτερο αύριο και αυτό το αύριο δεν έρχεται» ανέφερε με τη σειρά του εμφανώς συγκινημένος ο Ετεοκλής Παύλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved