Media

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ζούμε μία τραγωδία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη και μεταξύ άλλων μίλησε για την πιο δύσκολη τηλεοπτική στιγμή της αλλά και για την τραγωδία στην Πύλο.

Αρχικά ανέφερε: «Στο πρωινό αρχίσαμε να τρώμε ξύλο από παντού, ήταν λες και υπογράψαμε κάτι που δεν έπρεπε. Ένα κανάλι που είχε συγκεκριμένες εκπομπές επί 45 λεπτά να έχει μία φωτογραφία μου και να λένε και να λένε… ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή τη νοοτροπία… Από ένα σημείο και μετά ήθελα να δω τι μου καταλογίζουν. Είχα πικραθεί πολύ. Μια χαρά παιδιά ήμασταν απλά δεν ήμασταν το στερεοτυπικό «κούκλα-μπούκλα» που ήθελε η εποχή».

Και πρόσθεσε: «Πάνω μας έπεσε και το περιστατικό του (Αλέξη) Γρηγορόπουλου, ήταν η πιο δύσκολή μου στιγμή στον αέρα. Και με αυτό που έγινε σήμερα, περνούσα από την Πλατεία Βαρνάβα και άκουγα τα παιδάκια που έπαιζαν μπουγέλο. Στιγμιαία σκέφτηκα όλο αυτό που έχει συμβεί, έγραψα και κάτι στο Instagram που σε κάποιους φάνηκε κάπως.

zarifi12.jpg

Με ρώτησαν: τι ήταν αυτοί; Τι εννοείς τι ήταν; Συνάνθρωποί μας, άνθρωποι. Όταν το ακούω αυτό το 2023, είναι τρελό ρε παιδιά».

Και για την τραγωδία στην Πύλο είπε: «Ας σεβαστούμε αυτή την ημέρα ότι ζούμε μία τραγωδία που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους και ας αφήσουμε τις εθνικότητες. Είναι μία τραγωδία, τέλος, τελειώσαμε, δεν έχει άλλη λέξη».

Και υπογράμμισε: «Και ξέρω πόσο δύσκολο είναι όταν κάνεις μία τέτοια εκπομπή. Τότε με τον Αλέξη ήμασταν στον αέρα, έγινε τόσο άξαφνα και έπρεπε να πατήσουμε αυτό το κουμπί που πρέπει να έχουμε σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήταν από τις λίγες φορές που «έσπασα» στον αέρα, έκλαψα γιατί το να χάνεται ένα νέο παιδί είναι αδιανόητο».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved