Media

Γιώργος Γρηγοριάδης – Χριστίνα Ιορδανίδου: Περιγράφουν στην Ελένη τις πρώτες μέρες με τα δίδυμα

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, παρουσιαστής στον Σκαϊ και η Χριστίνα Ιορδανίδη, μιλούν στην εκπομπή, Ελένη για τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους πριν από 15 μέρες.

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης, παρουσιαστής στον Σκαϊ και η Χριστίνα Ιορδανίδη, μιλούν για τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους πριν από 15 μέρες.

Τα μωράκια ήρθαν στην κόσμο με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης όπως είχε συμβεί και με τη ίδια την μητέρα τους πριν από 40 χρόνια, αφού είναι το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα.

Επίσης, ο Γιώργος περιγράφει πώς νιώθει που έγινε και πάλι πατέρας μετά από 20 χρόνια αφού έχει αλλά 2 παιδιά 19 και 17 ετών.

grigoriadis.jpg

Όπως λέει κι εκείνος είχε αποκτήστε δίδυμα αδέλφια όταν ήταν 17 ετών από τον δεύτερο γάμο της μητέρας του, οπότε ξέρει πως είναι το συναίσθημα και για τα μεγάλα παιδιά του.

Τέλος, αναφέρουν πως έγιναν ζευγάρι ενώ ήταν για πάνω από 7 χρόνια κολλητοί φίλοι.

Η Χριστίνα Ιορδανίδου περιέγραψε πώς είναι τα πρώτα 24ωρα με τα μωρά τους.

«Οι πρώτες 15 μέρες με τα δίδυμα μωράκια μας είναι δύσκολες, τέλειες, με πολύ χαρά και καθόλου ύπνο».

Ενώ, ο Γιώργος Γρηγοριάδης είπε ότι το ζει σε replay γιατί έχει άλλα 2 παιδιά που είναι 19 και 17 ετών, «είναι σαν να ζω μια δεύτερη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

«Την πρώτη φορά ήμουν 29 στα 30 τώρα είμαι 49 στα 50. Τώρα χρησιμοποιώ τη σοφία και την ωριμότητα, τότε τη νεανική ορμή. Όταν ήμουν 17 ετών απέκτησα δίδυμα αδέλφια από τον 2ο γάμο της μητέρας μου. Το ίδιο επαναλαμβάνεται τώρα με εμένα».

Στην συνέχεια η Χριστίνα Ιορδανίδου μίλησε για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Ήμουν το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η ιστορία μου έδωσε ελπίδα σε πολλές γυναίκες. Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι και μου λένε ότι ήρθαν στη ζωή επειδή η μαμά τους είδε την περίπτωση της μαμάς μου».

Και συμπλήρωσε :«Είχα επιβαρυμένο ορμονικό σύστημα και μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί. Χρειάστηκε να κάνω και εγώ εξωσωματική. Δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω μόνη μου παιδί, μου γεννήθηκε επειδή ήμουν με τον Γιώργο. Τότε αισθάνθηκα ασφάλεια».

Για την σχέση της με τον Γιώργο Γρηγοριάδη ανέφερε: «Με τον Γιώργο είμαστε 4.5 χρόνια ζευγάρι και περίπου 6 χρόνια κολλητοί φίλοι».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved