Media

Ηρώ Μουκίου: «Ο σύζυγός μου, μού έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος»

Gossip-tv Team

Η Ηρώ Μουκίου μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για τον γάμο και τη γνωριμία της με τον συζυγό της, την τηλεόραση αλλά και για το θέατρο και τα ευτράπελα που έχει βιώσει πάνω στην σκηνή.

Η ηθοποιός μίλησε για την γνωριμία της με τον σύζυγό της και τη σχέση από απόσταση που διατηρούν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Mε έχουν “φάει” τα πέρα δώθε, γιατί ο σύζυγός μου είναι στη Λάρισα και συναντιόμαστε στο εξοχικό μας στον Βόλο, και ταυτόχρονα πρόβες στην Θεσσαλονίκη. Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί που σύχναζε, όταν ήμουν σε περιοδεία. Παντρευτήκαμε σχεδόν μετά από έναν μήνα», ανέφερε αρχικά η Ηρώ Μουκίου.

Πώς της έκανε πρόταση γάμου;

«Ο σύζυγός μου, μού έκανε πρόταση γάμου μέσω μηνύματος που έγραφε “θέλεις να γίνεις γυναίκα μου; Απάντησέ μου τώρα” και δέχθηκα», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων η Ηρώ Μουκίου τοποθετήθηκε για την τηλεόραση και το θέατρο.

«Στη σειρά «Αυθαίρετοι» θυμάμαι μια σκηνή κηδείας. Ο Πουλικάκος έλεγε ότι ήταν της μαμάς του, ενώ ήταν τυχαία κηδεία ενός άντρα. Το γύρισμα κράτησε μια μέρα, γιατί γελούσαμε. Έχω δει κατσαρίδα σε σκηνή. Τις φοβάμαι πολύ. Μου είχε κάνει νόημα η Τζέσυ Παπουτσή και έφυγα από την σκηνή. Έχω πατήσει ένα μακρύ φόρεμα, την ώρα που περπατούσα στη σκηνή και έπεσα κάτω», είπε κλείνοντας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved