Media

Survivor All Star: Ο τραυματισμός του Μπάρτζη και τα όμορφα λόγια του Μάριου για τη Στέλλα

Gossip-tv Team

Survivor All Star: Νέο επεισόδιο, πολύ σημαντικό μιας και όλοι οι παίκτες μαζεύουν «ζωές» για την ανάδειξη εκείνων που πάνε απευθείας στον ημιτελικό.

Πριν μπουν στο στίβο μάχης όμως οι παίκτες σχολίασαν την αποχώρηση της Στέλλας με τον Μάριο να μιλά με πολύ τρυφερά λόγια για την παίκτρια.

survivor-(3).jpg

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, σίγουρα όμως και στεναχωρημένος μιας και αποχώρησε μια πολύ καλή μου φίλη από το παιχνίδι. Ένα παιδί το οποίο πραγματικά εκτιμώ. Είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά με την Στέλλα, κάναμε πολλές συζητήσεις αλλάξαμε ιδέες και περάσαμε πολύ όμορφες αλλά και πολύ δύσκολες στιγμές στην ίδια ομάδα. Χαίρομαι που έφτασε μέχρι εδώ, έφτασε με την αξία της, πάλεψε πάρα πολύ και έφτασε στην πεντάδα του Survivor All Star. Χαίρομαι που γίναμε φίλοι και θα έχω μια φίλη εκτός παιχνιδιού και πραγματικά σε ότι χρειαστεί οποιαδήποτε στιγμή εγώ θα είμαι εκεί και αν μπορώ να στηρίξω ή να βοηθήσω θα είμαι δίπλα της», είπε.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ο Νίκος Μπάρτζης είχε έναν τραυματισμό, ο οποίος όμως δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει να αγωνίζεται! «Ο τραυματισμός του Νίκου Μπάρτζη δεν ενέχει ανησυχία. Ένα μικρό γρατζούνισμα ήταν μιας και έχει αρκετά χαμηλά περάσματα ο στίβος μάχης με αποτέλεσμα να σύρουν τα γόνατα τους πολλές φορές οι παίκτες», είπε ο Γιώργος Λιανός

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved