Media

«ANT1 Flashback»: Μαρία Ηλιάκη και Νικόλας Ράπτης μοιράζουν... κουφέτα!

Gossip-tv Team

«ANT1 Flashback»: Με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη! 

Αυτό το Σάββατο 26 Αυγούστου και την Κυριακή 27 Αυγούστου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00, το «ΑΝΤ1 FLASHBACK» με τη Μαρία Ηλιάκη και τον Νικόλα Ράπτη έρχεται στο ΜΑΚ TV για να μας ταξιδέψει πίσω στον τηλεοπτικό χρόνο και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, συγκίνησης και νοσταλγίας.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Νικόλας Ράπτης με τον δικό τους μοναδικό τρόπο αναφωνούν… «ANT1 FLASHBACK» και μας καλούν στην παρέα τους, γιατί ήρθε η ώρα… να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί τις μοναδικές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης, που ζήσαμε μέσα από την ιστορία του ΑΝΤ1.

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Πολλές φορές είναι η ευτυχισμένη κατάληξη μιας ιστορίας, άλλες μπορεί να είναι η αρχή για όσα συναρπαστικά θα ακολουθήσουν κι άλλες είναι απλώς μια λάθος απόφαση! Σε κάθε περίπτωση ο γάμος, αποτέλεσε βασικό στοιχείο τόσο των κωμικών, όσο και των δραματικών σειρών, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για το ευτυχές γεγονός των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών! Το Σάββατο 26 Αυγούστου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, η Άννα Αδριανού, η Ελένη Βαΐτσου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

iliaki1

ΟΣΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΟΙ ΜΟΙΡΑΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΩΝ ΣΕΙΡΩΝ!

Δυναμικές, ανεξάρτητες, έξυπνες, με χιούμορ αλλά και πάθος, οι μοιραίες κυρίες που έχουν παρελάσει από τις σειρές του ΑΝΤ1, έχουν πάει κόντρα στο κατεστημένο και τις περισσότερες φορές ήταν και ένα βήμα μπροστά από εκείνους που τις διεκδίκησαν, πλημμυρίζοντας με άρωμα γυναίκας τις τηλεοπτικές μας οθόνες. Την Κυριακή 27 Αυγούστου, FLASHBACK στον ΑΝΤ1 θα κάνουν, μεταξύ άλλων, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Τάσος Τεργιάκης, η Θάλεια Ματίκα και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved