Media

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Δεν με θέλει η τηλεόραση. Έκανα ραντεβού με την Acun Medya και…»!

Gossip-tv Team

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δεν θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για να συμπαρουσιάσει με τον Γιώργο Λιανό το I m a celebrity get me out of here.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν με θέλει η τηλεόραση παιδιά, δεν με θέλει. Πήγα εκεί πέρα, έκανα ραντεβού με τους ανθρώπους, πολύ καλά παιδιά εκεί στην Acun Medya, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω τη χρονική περίοδο που θα γίνει. Είναι 45 μέρες και για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ να λείπω από την Αθήνα. Μια φορά με ήθελε κάποιος στην τηλεόραση και δεν έκατσε».

Και πρόσθεσε: «Δύσκολα θα με δείτε κάπου αλλού, γιατί είναι πολύ δύσκολο να με πάρει κάποιος να μου πεις έλα να κάνουμε κάτι στη τηλεόραση. Στο ραδιόφωνο θα είμαι κατά κύριο λόγο».

lampropoulos-2.jpg

Και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε:: «Με τον Γρηγόρη υπάρχει μια συνεργασία που δεν έχει σταματήσει. Είμαστε δίπλα πόρτες, σχεδόν κάνουμε μαζί ραδιόφωνο. Είμαστε συνεργάτες παρόλο που δεν έχουμε κοινή εκπομπή. Θα είμαι πάντα δίπλα του».
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος μίλησε και για την κόρη του: «Έρωτας μεγάλος η κόρη μου, είναι ένα όνειρο που το βλεπω με ανοιχτά μάτια. Είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Δεν το περίμενα να μου αρέσει η οικογένεια, έχει τις δυσκολίες του, με τον ύπνο κλπ αλλά όλα καλά».
Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved