Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Ήταν λάθος μας, ξεπεράσαμε το όριο και ήταν προσβλητικό για την Τζούλια Νόβα»

Gossip-tv Team

Με αφορμή τις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αναφέρθηκε στο αιχμηρό σχόλιο που είχε γίνει στο Pop Up για τη νεαρή καλλονή.

«Δε μου άρεσε η εκπομπή της Ηλιάνας. Είχε πολύ αρνητικό κουτσομπολιό. Είναι ακόμα η Ηλιάνα παρουσιάστρια; Δεν είναι του γούστου μου. Είναι κακιά! Είναι κακιά και δεν με εκφράζουν οι κακοί άνθρωποι. Είχε σχολιάσει και εμένα χωρίς κανένα λόγο. Αν έβλεπες τη συνέντευξη που είχα κάνει και σε εκείνη. Το τι λάσπη έριξε και δεν είπα κάτι. Βλέπω ότι έχει κακίες μέσα της» είπε η Τζούλια Νόβα.

Μετά τις δηλώσεις της, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε: «Είχε δώσει μια συνέντευξη η Τζούλια και κάτι είχε ειπωθεί σε σχέση με τα όνειρά της. Κάτι είχε ειπωθεί επί προσωπικού απ’ όλους μας, δεν ήταν μόνο η Ηλιάνα. Βλέπω ότι την έχει πειράξει πάρα πολύ και θυμάμαι ότι τότε είχε θυμώσει και είχε στεναχωρηθεί.

1675197413191-194042860-NOVA.jpg

Θεωρώ πως ήταν λίγο παραπάνω τσιμπημένο το σχόλιο και ενδεχομένως ήταν και προσβλητικό για την κοπέλα. Δεν το συνέχισε τότε, εξέφρασε μια δυσαρέσκεια».

Και πρόσθεσε: «Το σχόλιο που είχαμε κάνει τότε ήταν παραπάνω αιχμηρό απ’ ότι θα έπρεπε. Ήταν προσβλητικό για την κοπέλα. Το σχόλιό μας ξεπέρασε το όριο, την προσέβαλε και ήταν λάθος μας».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved