Media

Switch: Η Σαμαρά έριξε «άκυρο» σε παίκτη! «Μεγάλωσα… είμαι εγώ για τέτοια;», απάντησε στο φλερτ

Gossip-tv Team

Switch: Φλέρταρε την Ευγενία Σαμαρά αλλά τον απέρριψε διακριτικά!

«Ποιος να το περίμενε ότι θα γινόσουν το νούμερο ένα», του είπε με τον παίκτη να απαντά: «Τώρα θα δεις και τα μάτια μου, ταιριάζουμε και χρωματικά», της απάντησε με την Ευγενία να του λέει:

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2792023-92014-mm.jpg

«Δεν θα βρεις εμένα, άλλη θα σου βρω. Γιατί όχι; Άσε με εμένα τώρα, μεγάλωσα. Είμαι εγώ για τέτοια;», του είπε με το κοινό να γελά και να χειροκροτά.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2792023-92041-mm.jpg

Ο ρόλος της Ευγενίας δεν είναι να δυσκολέψει τους παίκτες. Αντιθέτως, έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι πάντα με το μέρος των παικτών, γίνεται ο άνθρωπος που θα τους βοηθήσει όχι μόνο να κερδίσουν το έπαθλο, αλλά και να γίνουν η πιο κεφάτη τηλεοπτική παρέα.

Μαζί με την Ευγενία παίζουν, γνωρίζονται, αποκτούν οικειότητα, γίνονται φίλοι και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους. Κάθε σωστή απάντηση τούς στέλνει πιο κοντά στην πρώτη θέση, ενώ κάθε λάθος απάντηση τούς απομακρύνει από το χρηματικό έπαθλο. Όχι για πολύ, αφού ακόμα κι αν αποτύχουν στο ένα επεισόδιο, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε κάποιο από τα επόμενα.

EYGENIA-SAMARA.jpg

Σε αυτό το κλίμα, κάθε Παρασκευή, μια παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών θα παίζει με την Ευγενία Σαμαρά, προκειμένου το χρηματικό έπαθλο να δωρίζεται σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved