Media

Fame Story: «Σφαγή» από το 3ο επεισόδιο–«Το ύφος ότι είμαι ένα θύμα της κατάστασης δεν το αγοράζω»

Gossip-tv Team

Με τουπέ εμφανίστηκαν ορισμένοι από τους σπουδαστές της ακαδημίας στο αποψινό επεισόδιο του Fame Story. Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο των δασκάλων έφερε κόντρες ανάμεσα τους.

 

Ο Δημήτρης ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Χάρη Κιούσιο στο μάθημα της χορογραφίας καθώς δεν μπορούσε να τραγουδάει και να ακολουθεί παράλληλα την προβλεπόμενη κινησεολογία.

«Το μάθημα κύλησε λίγο περίεργα γιατί ήθελα πιο πολύ να δώσω έμφαση στη φωνή και από λάθος μου δεν είχα δει ότι είχαμε μαζί μάθημα και είχα το μυαλό στο τραγουδιστικό κομμάτι. Με έβαλε να ξαπλώσω στο πάτωμα, να κάνω κάτι διάφορα, δεν μπορούσα να τραγουδήσω έτσι, πονάει ο λαιμός μου» παραπονέθηκε στο κιου.

FAME0.jpg

Ο Χάρης Κιούσιος έγινε έξαλλος και έβαλε στη θέση του τον σπουδαστή εξηγώντας του ότι είναι δικό του θέμα το πώς θα καταφέρει να συντονίσει το κορμί και τη φωνή του.

«Ακούστε με έχω πολλά δικά μου προβλήματα και μου αρκούν τα δικά σας δεν θα τα φορτωθώ. Αν δεν μπορείς να τραγουδήσεις έτσι κάτω, είναι δικό σου πρόβλημα και βρες τη λύση. Βρες τη και μην με πρήζεις».

«Το ύφος ότι είμαι ένα θύμα της κατάστασης δεν το αγοράζω» του είπε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved