Media

Μαρία Ναυπλιώτου: Η άγνωστη σχέση με τον Νίκο Κούρκουλο και πώς από το χορό πέρασε στην υποκριτική

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή The 2night show φιλοξενήθηκε η Μαρία Ναυπλιώτου και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μία σπάνια συνέντευξη εξηγεί γιατί έπρεπε να αφήσει τον χορό για την υποκριτική; Ποιος την παρότρυνε να ασχοληθεί με την τηλεόραση και το σινεμά; Γιατί προτίμησε τους ρόλους ρεπερτορίου στο θέατρο και έβαλε στην άκρη τη δημοσιότητα και τα χρήματα;

nafpiotou2.jpg

«Την αγαπάω πάρα πολύ την τηλεόραση. Βγήκα από την τηλεόραση στην «Αίθουσα του Θρόνου». Επειδή είμαι παιδί του θέατρου είναι η μεγάλη μου αγάπη και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορώ να κάνω συχνά τηλεόραση. Είναι δύσκολο να κάνεις και τα δύο συχνά».

Από χορεύτρια πέρασε στην υποκριτική και αυτό γιατί ήθελε να εξασφαλίσει το μέλλον της δεδομένου ότι οι χορευτές έχουν σύντομη καριέρα. Σημαντικό ρόλο στη σταδιοδρομία της έπαιξε ο Νίκος Κούρκουλος ο οποίος παρότι δεν είχε καμία παρουσία στο θέατρο της άνοιξε τις πόρτες του Εθνικού.

1100_2490a134-9b20-4d14-815d-cc053c7251ed.jpg

«Είχα δει ανθρώπους να καταστρέφονται από αλαζονεία και ασυνέπεια. Όταν μπήκα στο θέατρο ήμουν προσηλωμένη στον στόχο μου. Ονειρευόμουν πιο πολύ να παίξω στην Επίδαυρο, να παίξω ρόλους ρεπερτορίου δεν ονειρευόμουν τη δημοσιότητα και τα χρήματα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved