Media

O Βασίλης Κούκουρας μίλησε για τις επαναλήψεις των σήριαλ: «Σε περιθωριοποιεί και σε αποκλείει από…»

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Βασίλης Κούκουρας και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις επαναλήψεις των σήριαλ στην τηλεόραση.

Ο τηλεοπτικός Μάνθος Φουστάνος αναφέρθηκε στον ρόλο του στο Κωνσταντίνου και Ελένης και αποκάλυψε:

«Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή είναι κι αυτό. Τα καλά είναι η επικαιρότητα, με βλέπει ο κόσμος, χαίρεται, το εισπράττω αυτό. Το καλύτερο κομπλιμέντο που έχω πάρει είναι ότι αν γινόταν τώρα ξανά το Κωνσταντίνου και Ελένης “είσαι ο μόνος που συνάδεις με τον χρόνο που το είχαμε δει”.

Τα λιγότερο καλά είναι ότι σε περιθωριοποιεί, σε αποκλείει από κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις γιατί έχουν μείνει σε μια συνήθεια “α αυτός που έπαιζε εκεί”. Είναι εμπόδιο για καινούργια πράγματα που μπορώ να κάνω και τα κάνω στο θέατρο ευτυχώς. Εσύ το είπες!» ανέφερε.

koukouras3.jpg

«Μπορεί να είναι μία φθορά» συμπλήρωσε. «Έκανα τηλεοπτικές δουλειές όπως οι Συμπέθεροι. Μετά το Κωνσταντίνου και Ελένης ήρθαν δεκάδες προτάσεις, έκανα τελείως διαφορετικά πράγματα, έκανα Φώσκολο το Καλημέρα ζωή. Έκανα και κωμωδίες. Από την επιτυχία θέλω να ξεβολεύομαι, με κάνει καλύτερο. Πρέπει να ρισκάρεις, μπορεί να αποτύχεις. Πάνω σε αυτή τη γραμμή αρνήθηκα κάποια πράγματα που ήταν όμοια με αυτό που είχα κάνει».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved