Media

Η Μπάρκα για πρώτη φορά την πάτησε! Της έκαναν φάρσα και... τσίμπησε!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Την πάτησε η Δανάη Μπάρκα με τη φάρσα που της έστησαν ο σεφ της εκπομπής της Τίμος Ζαχαράτος και ο Κώστας Τσουρός η οποία προβλήθηκε σήμερα (4/11) στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα

Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες της έχουν στήσει εις βάρος ανυποψίαστων celebrities δεκάδες φάρσες όμως τώρα ήρθε η στιγμή να πέσει θύμα η ίδια η Δανάη Μπάρκα η οποία μάλιστα δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο θύτης της φάρσας εις βάρος της Δανάης, ο Τίμος, της είπε ότι δήθεν του έχουν κάνει σοβαρή πρόταση από τη Γαλλία για να πάει να δουλέψει εκεί όμως από την αρχή η Δανάη έδειξε να ταράζεται. Η ταραχή της έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν ο Τίμος της είπε ότι θέλει να πάρει μαζί του και την Μπουκιά, τη σκυλίτσα που έχουν υιοθετήσει μαζί και που ζει τα τελευταία δύο χρόνια με τη Δανάη.

mparka.jpg

Ήταν λογικό λοιπόν, όταν ο Τίμος της είπε ότι θέλει να την πάρει μαζί του, εκείνη να αντιδράσει. Αμέσως έσπευσε να ρωτήσει την αρχισυντάκτρια της εκπομπής αν ο Τίμος έχει συμβόλαιο με το κανάλι γιατί έτσι δεν θα μπορούσε να φύγει για Γαλλία ενώ δεν έκρυψε στον Τίμο τον εκνευρισμό της όταν εκείνος επέμενε να πάρει μαζί του τη σκυλίτσα.

Τελικά όλα τελείωσαν όταν εμφανίστηκε και μπούκαρε στο πλατό ο Κώστας Τσουρός και κάπως έτσι κατάλαβε η Δανάη Μπάρκα πως είχε πέσει... θύμα φάρσας, κυνηγώντας τον Τίμο σε όλο το πλατό για να τον μαλώσει!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved