Media

Μηλιαρέση: Η ατάκα για τη συμμετοχή της στη Φάρμα που θα συζητηθεί: «Με έχασαν, γιατί δεν έχασα εγώ»

Gossip-tv Team

Η Μαίρη Μηλιαρέση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 και μίλησε για το Ρουκ Ζουκ που πρωτοπαρουσίασε η ίδια, για τις προτάσεις πού της έχουν γίνει τηλεοπτικά αλλά και για την πιο πρόσφατη συμμετοχή της στη Φάρμα που μάλλον δεν της άφησε και την καλύτερη γεύση!  

Γυρνώντας τον χρόνο πίσω, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε: «Σταμάτησα στο Ρουκ Ζουκ επειδή είχα κάνει το παιδί, άλλαξε η διοίκηση του καναλιού και ήθελαν να αλλάξουν το πρόγραμμα ενώ πήγαινε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και επέμεναν να κάνω το πρωινό. Είχα το μωρό όμως και δεν μπορούσα να λείπω όλη μέρα».

Η Μαίρη Μηλιαρέση αναφερόμενη στην τηλεόραση σήμερα είπε μεταξύ άλλων: «Το τωρινό το πρωινό που φέρνει λίγο προς το μεσημεριανό το τότε. Είναι εντελώς διαφορετική η τηλεόραση σήμερα. Δεν ξέρω αν θα το έκανα, δεν θα μπορούσα να κρίνω, θα δυσκολευόμουν».

Μιλώντας για την πιο πρόσφατη εμφάνισή της στην τηλεόραση μέσα από τη Φάρμα, η Μαίρη Μηλιαρέση σχολίασε: «Ήθελα πολύ, μου άρεσε σαν κόνσεπτ, θα ήθελα να ασχοληθώ με όλα αυτά, τις εργασίες, την επιβίωση, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ με την ίντριγκα και τους καβγάδες, ούτε με όλα αυτά που προέβαλαν μέσα από το μοντάζ που έκαναν. Δεν με σήκωνε το περιβάλλον οπότε με ελαφρά πηδηματάκια με έχασαν, γιατί δεν έχασα εγώ».

Στην ερώτηση για το κόνσεπτ εκείνο που θα κατάφερνε να την κάνει να επιστρέψει στην τηλεόραση, η Μαίρη Μηλιαρέση παραδέχτηκε: «Έχω πει πολλά “όχι”, δεν γίνεται να κάνεις πράγματα που δεν κάθονται στην ψυχή σου, μόνο και μόνο για την επιβίωση. Θα έκανα ή τηλεπαιχνίδι ή εκπομπή που να αφορά στα ζώα. Μια σοβαρή εκπομπή στη διαχείριση των αδέσποτων, στο μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και ειδικά στην επαρχία, στις κακοποιήσεις που κανείς δεν τιμωρείται».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved