Media

Σασμός - Το spoiler της Ευγενίας Σαμαρά: Ο άντρας που θα «σαρώσει» τη ζωή της Στέλλας

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 2/12 η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στον Σασμό όπου πρωταγωνιστεί τα τελευταία 3 χρόνια και μάλιστα έδωσε ένα δυνατό spoilet. Η τηλεοπτική Στέλλα αποκάλυψε πως ένας νέος άντρας αναμένεται να μπει στη ζωή της.

Ο λόγος για τον νέο εισαγγελέα της σειράς που θα υποδυθεί ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Όπως τόνισε η ίδια, η σχέση τους θα είναι επεισοδιακή από την αρχή.

«Είναι ο επίλογος της σειράς, θα δούμε αν θα είναι. Θα τελειώσει αυτή η ιστορία, λογικά θα έρθει και ο σασμός. Αλλάζουν τα πράγματα για τη Στέλλα, έρχονται νέες αφίξεις.

Samara_Sasmos_stella.jpg

Το κορίτσι αυτό έχει περάσει δύσκολα στην ερωτική της ζωή, και τώρα θα έρθει στη ζωή της ένας άντρας, ένας εισαγγελέας πολύ αυστηρός που τον μισεί. Γνωρίζονται επεισοδιακά, είναι πολύ καβγάς. Είναι ένας άνθρωπος της λογικής και η κοπέλα είναι πολύ με το συναίσθημα.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης θα υποδυθεί τον εισαγγελέα. Ξεκινήσαμε, κάναμε κάποια γυρίσματα και είναι πολύ ψαρωτικός. Δεν υπάρχει από την αρχή κάτι ερωτικό, υπάρχουν πάρα πολλά νεύρα. Είναι σε κόντρα, θα περάσει η ιστορία, θα έρθουν διάφορες υποθέσεις που θα τους φέρουν ίσως πιο κοντά; Δεν ξέρω! Ιδέες ρίχνω!» αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved