Media

Η εξομολόγηση του Κυριάκου Κυανού: «Ήταν καρκίνος στο στήθος και είχαμε θέματα μετά με τον προστάτη»

Gossip-tv Team

 Ο Κυριάκος Κυανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος.

O τραγουδιστής ανέφερε: «παραμονές Χριστουγέννων έτυχε ένας μοτοσικλετιστής να γλιστρήσει να φύγει η πιρούνα μαζί με τη ρόδα από το μηχανάκι. Έσκασε πάνω στο πόδι μου, στον αστράγαλο μου, όμως αυτό ήταν για μένα ευλογία. Από εκεί και πέρα άλλαξε όλη η ζωή μου».

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή μπορεί να έβριζα την τύχει για το κάθετι και να ήμουν χαζός μη βλέποντας την πραγματικότητα, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά μπορεί να έβγαινα έξω και να έκανα το σταυρό μου. «Σ’ ευχαριστώ από τι με έχεις σώσει» προσευχόμουν και οποιοδήποτε εμπόδιο, το έπαιρνα για καλό».

kyanos_kyriakos_1695892099_3201697448903918462_414638809.jpg

Και πρόσθεσε ο Κυριάκος Κυανός: «Το καταφέραμε, το πολεμήσαμε, είμαστε καλά, κάναμε οικογένεια. Ήταν καρκίνος στο στήθος και είχαμε θέματα μετά με τον προστάτη γιατί, λόγω φαρμάκων και όλου του θέματος, έπρεπε να μην χάσω τα μαλλιά μου και να συνεχίσω να δουλεύω. Δεν το ήξερε κανένας, ούτε η οικογένεια μου ούτε κανείς. Μόνο ένα άτομο»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved