Media

Φάρμα - Ημιτελικός: Εκτός τελικού ο Γιώργος Γιαννούλας - Τέλλιος και Γιαννακίδης οι δύο μονομάχοι

Gossip-tv Team

Ο ημιτελικός της Φάρμας ολοκληρώθηκε και ο Γιώργο Γιαννούλα έμεινε εκτός τελικού. Ο Αλέξανδρος Τέλλιος και ο Γιώργος Γιαννακίδης θα διεκδικήσουν τις 50.000 ευρώ του μεγάλου τελικού της Πέμπτης 21/12. 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε τους παίκτες στον Ημιτελικό του παιχνιδιού και στην τελευταία Μονομαχία Αποχώρησης, από την οποία προέκυψαν οι δύο φιναλίστ.

Οι 3 παίκτες κλήθηκαν να διασχίσουν κούνιες, που αν και θυμίζουν πολύ το «Δύσβατο Μονοπάτι», αποδείχθηκαν πολύ πιο απαιτητικές. Στόχος τους ήταν να συλλέξουν είκοσι τσουβάλια από τα καλάθια, που βρίσκονταν ανάμεσα στις κούνιες και να τα μεταφέρουν στο καλάθι, που είχε τοποθετηθεί στον τερματισμό.

farma-1-antigrafoEEE.jpg

Ο Γιώργος Γιαννούλας ολοκλήρωσε τη δοκιμασία τελευταίος και παρότι ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον Τελικό στη Φάρμα, αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία, είμαι ο μοναδικός παίκτης που αποχωρώ χωρίς να περάσω από τον αχυρώνα. Νιώθω περήφανος, όλα καλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννούλας αποχαιρετώντας τη Φάρμα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved