Media

Βούλγαρη: Μερικές ώρες πριν τον θάνατο του Νίκου, ανταλλάσσαμε ευχές με τη σύζυγο του Στέλιου Ρόκκoυ

Gossip-tv Team

Η Ανθή Βούλγαρη στην πρώτη εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega, για το 2024 αποκάλυψε ότι λίγες ώρες πριν τον πνιγμό του Νίκου Ρόκκου αντάλλασσε μηνύματα με τη Λελέ Γκόφα, τη σύζυγο του Στέλιου Ρόκκου και ανέφερε τον διάλογο που είχαν.

«Θέλω να πω δημόσια συλλυπητήρια στον Στέλιο Ρόκκο και στη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα. Μερικές ώρες πριν τον θάνατο του Νίκου ανταλλάσσαμε ευχές με την σύζυγο του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ και μου έλεγε «ετοιμαζόμαστε για το μαγαζί και τα σχετικά… και μερικές ώρες αργότερα λέω «δεν γίνεται»!

STELIOS-ROKKOS-ADELFOS.jpg

Τραγικές στιγμές βιώνουν από το Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου, ο Στέλιος Ρόκκος και η οικογένειά του, καθώς πνίγηκε ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος.

Ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινότητα του νησιού.

Πήγε για την αγαπημένη του συνήθεια, το υποβρύχιο ψάρεμα με το καΐκι του, που με καμάρι είχε ετοιμάσει πριν από λίγο καιρό. Δυστυχώς ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ στους δικούς του ανθρώπους.

nikos-rokkos8.jpg

Ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος, αδελφός του αγαπημένου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, αγνοούνταν για ώρες. Γεμάτοι αγωνία η οικογένεια και οι φίλοι του ενημέρωσαν το λιμενικό και οι χειρότεροι φόβοι των δικών του ανθρώπων επιβεβαιώθηκαν, καθώς μετά από ώρες ο Νίκος Ρόκκος εντοπίστηκε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved