Media

Survivor 2024: Όσα θα δούμε στην αποψινή μεγάλη πρεμιέρα - Το σκληρό πρώτο αγώνισμα & η ασυλία

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Survivor 2024: Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό απόψε (7/1) στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

20 παίκτες βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και απόψε θα τους δούμε να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους στον στίβο μάχης προκειμένου στην πρώτη σκληρή αναμέτρησή τους.

26ecda3f-survivor2024-paiktes-gossiptv.jpg

Όπως παρακολουθούμε στο τρέιλερ, οι παίκτες είναι και επίσημα στο παιχνίδι όταν καταφέρουν να φτάσουν στην ακτή, από το ελικόπτερο απ' όπου πέφτουν στη θάλασσα και κολυμπούν.

Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο θα δούμε ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, που δεν είναι άλλο από το τσακμάκι. Όποια ομάδα κερδίσει, θα έχει τη φωτιά ώστε να μπορεί να μαγειρεύει αλλά και να ζεσταίνεται.

Το πρώτο παιχνίδι χρειάζεται συνεργασία και επικοινωνία, ένας παίκτης θα ρίχνει στο στόχο και απευθείας μετά θα δούμε δεύτερο αγώνισμα ασυλίας!

Το σασπένς δεν σταματάει εκεί αφού αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πρώτο συμβούλιο του νησιού κατά το οποίο θα πρέπει να βγει και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, φέτος το παιχνίδι αλλάζει και ο υποψήφιος προς αποχώρηση θα αναδεικνύεται μέσα από αγώνισμα και όχι μόνο επειδή τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του.

Δείτε παραπάνω το τρέιλερ:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved