Media

Dragons’ Den: «Ο ένας έβγαλε Survivor, ο άλλος MasterChef κι εμείς τι κάνουμε;»

Gossip-tv Team

Dragons’ Den: Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος του ΑΝΤ1 είναι γεγονός και στις 19 Ιανουαρίου ξεκινούν δυναμικά οι επενδύσεις.

Χθες μάλιστα έγινε η παρουσίαση του σόου, παρουσία δημοσιογράφων και φυσικά το gossip-tv.gr ήταν εκεί. Όλοι οι συντελεστές έκαναν δηλώσεις στις κάμερες, με την επιχειρηματία Λιλή Περγαντά, να μην μπορεί να κρύψει τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι ο νέος κύκλος του Dragons’ Den καθυστέρησε να ξεκινήσει.

«Είμαι χαρούμενη που θα δω να ξεκινάει το Dragons Den. Το περιμένουμε από τον Σεπτέμβρη, το έχουμε γυρίσει τον Ιούλιο, αλλά δεν ξέρω για ποιο λόγο εμφανίζεται τέλη Γενάρη. Και κάτι άλλο, μας ξεπέρασαν οι άλλοι σταθμοί. Ο ένας παρουσίασε ήδη το Survivor και ο δεύτερος ξεκινάει το MasterChef. Εμείς τι κάνουμε;», είπε χαρακτηριστικά η Λιλή Περγαντά με τον Χάρη Βαφειά να συμπληρώνει: «Το καλό πράγμα αργεί».

perganta.jpg

«Εντάξει, θα είμαι οι καλύτεροι λες;», ρώτησε εκείνη.

«Σίγουρα, θα πέσει πολύ αίμα παιδιά! Θα είναι πιο άγριο. Και ίσως μερικές φορές κάποιες ατάκες ήταν προσβλητικές όμως εννοείται ότι μετά το παίρνουμε πίσω», είπε έπειτα ο Χάρης Βαφειάς.

«Ένα πράγμα είπε η Λιλή. Αυτό όμως είναι κάτι που κάνουν οι επιχειρηματίες οι επιτυχημένοι. Λένε αυτό που θέλουν να πουν», σημείωσε με τη σειρά του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε το βίντεο από το Happy Day παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved