Dragons' Den: Αποκλειστικές εικόνες από την παρουσίαση του σόου - Τα πρώτα λόγια του Τανιμανίδη
Media

Dragons' Den: Αποκλειστικές εικόνες από την παρουσίαση του σόου - Τα πρώτα λόγια του Τανιμανίδη

Ο δεύτερος κύκλος του Dragons' Den είναι γεγονός και στις 19 Ιανουαρίου οι dragons θα ξεκινήσουν τις επενδύσεις και τηλεοπτικά, στις 22,00 στον ΑΝΤ1.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στην παρουσίαση του δεύτερου κύκλου του σόου επιχειρηματικότητας ήταν το ίδιο -αν όχι και περισσότερο- ενθουσιασμένος με την πρώτη φορά που παρουσίαζε στους δημοσιογράφους όσα επρόκειτο να δούμε στις οθόνες μας. Ο παρουσιαστής επεσήμανε στα πρώτα του λόγια πως το Dragons' Den ήταν ένα όνειρο που όμως έγινε πραγματικότητα και έκανε πραγματικότητα και τα σχέδια επιχειρηματικότητας που είχαν πολλοί νέοι άνθρωποι.

sakis-dragons.jpg

Όπως τόνισαν οι συντελεστές του σόου, μπορεί ακόμα να μην έχουν σημειωθεί κέρδη από τις επενδύσεις που έγιναν την προηγούμενη χρονιά, όμως υπάρχει πολύ αισιόδοξο κλίμα ότι θα έρθουν αργότερα αυτά τα κέρδη. Μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε με χιούμορ πως αν έρχονταν χρήματα μέσα σε τέσσερις μήνες, τότε το Dragons' Den θα ήταν το... κρατικό λαχείο και όχι ένα σόου επιχειρηματικότητας και επενδύσεων!

dragons.jpg

Ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους και ένα περιστατικό που έζησε μετά την προβολή του πρώτου κύκλου του Dragons' Den. Μετά την προβολή αποσπασμάτων του σόου, ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι στον δρόμο τον χαιρέτησε μία κυρία λέγοντάς του «ευχαριστώ». Όταν εκείνος τη ρώτησε γιατί του ζητούσε «ευχαριστώ», εκείνη απάντησε ότι ο 13 ετών γιος της παρακολουθούσε με τους φίλους του το Dragons' Den τη σεζόν που πέρασε και ξεκίνησε να δημιουργεί τη δική του εταιρία, πουλώντας παπούτσια, αρχικά στους φίλους του.

Ο ίδιος επεσήμανε πως πολλά πρότζεκτ δεν προχώρησαν, ενώ προχώρησε σε λεπτομέρειες για τα όσα πρόκειται να δούμε στον δεύτερο κύκλο του Dragons' Den που αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Στους δημοσιογράφους όμως μίλησαν και οι πέντε από τους έξι Dragons μιας και ένας έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι στην Ελβετία. Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved