Media

Survivor – H είσοδος της Aira άφησε άφωνο τον Γιώργο Λιανό: «Τι ύψος έχεις; Το 70% είναι πόδια»

Gossip-tv Team

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 21/1 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Στο νέο επεισόδιο είδαμε και τους 4 νέους παίκτες που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο με σκοπό να μοιραστούν στις δυο ομάδες. Δύο στους Διάσημους και δύο δηλαδή στους Μαχητές.

Κατά την είσοδο της Aira Adomaityte, όμως, τόσο ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός όσο και οι περισσότεροι παίκτες του Survivor δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους.

«Και περνάμε στη διπλανή κυρία, την πανέμορφη Aira Adomaityte! Aira μου, αρχικά θα σε ρωτήσω κάτι άσχετο… Τι ύψος έχεις; Γιατί βλέπω πως περνάς τον Ταλαδιανό ένα κεφάλι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός με τη νέα παίκτρια της μπλε ομάδας να απαντά με χαμόγελο πως «1,83! Είμαι ψηλή, μου λένε».

a32211.jpg

«1,83! Καλά είναι. Το 70% απ’ ότι βλέπω είναι πόδια! Κάποια πράγματα έχω διαβάσει για σένα, έχεις ασχοληθεί με το μόντελινγκ και έχεις ποζάρει για πολύ γνωστούς οίκους. Έχεις κάνει πασαρέλα δηλαδή, έχεις περπατήσει αυτά τα πόδια πέρα δώθε αλλά έχεις κάνει και αρκετά πράγματα στον αθλητισμό» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor για να παρουσιάσει η Aira Adomaityte τον εαυτό της και να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα τους με αφορμή την καταγωγή της.

li32222.jpg

Γ.Λ.: Aira, το επίθετο σου με δυσκόλεψε πάρα πολύ. Adomaityte, θα το ξαναπώ. Από που είναι η καταγωγή σου;

Α.Α.: Λιθουανία; Πως βρέθηκες στην Ελλάδα, κορίτσι μου, εσύ;

Α.Α.: Ήρθα 9 χρονών και ζω εδώ πέρα από τότε με την μαμά μου και τον αδελφό μου. Πριν από αυτό ζούσα στην Ιρλανδία. Εκεί μεγάλωσα και πριν από αυτό στη Λιθουανία. Έχω ταξιδέψει αρκετά.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved