Media

Survivor – «Κατέρρευσε» στη σκέψη ότι θα αποχωρήσει: «Με στενοχωρεί πάρα πολύ»

Gossip-tv Team

Μία ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή είχε ο Σταμάτης Ταλαδιανός στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Τετάρτης 31/1 μία ανάσα από την τελική μονομαχία που θα κρίνει το μέλλον του στο ριάλιτι.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός είναι υποψήφιος μαζί με τον Rob James Seymour, τον Σωτήρη Λαμάι και τον Αλέξη Παππά.

Πριν βρεθεί στον στίβο μάχης για την τελική αναμέτρηση, ο παίκτης της μπλε ομάδας θέλησε να παρουσιάσει μια ευάλωτη στιγμή του. Ο Μαχητής φάνηκε να μην μπορεί να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση και να ξεσπά σε κλάματα.

Ειδικότερα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός εξομολογήθηκε πως «η αλήθεια είναι ότι μετά τον τραυματισμό μου έχω μια μικρή θλάση στον προσαγωγό, κάτι που νιώθω να με πονάει όταν κάνω μεγάλο διασκελισμό. Δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι την στιγμή της μονομαχίας, ελπίζω να είμαι καλά. Περνάει πολλές φορές η σκέψη από το μυαλό μου αν δεν μπορέσω να αγωνιστώ, αν δεν μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Κάτι που δεν θα το ήθελα καθώς με στενοχωρεί πάρα πολύ αυτό».

SL2.jpg

«Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να μην μπορέσω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όχι μόνο για μένα αλλά για όλους αυτούς που με πιστεύουν εκεί έξω. Οπότε θα δώσω ότι έχω για να μπορέσω να παραμείνω. Είμαι ένα παιδί το οποίο δεν είμαι αθλητής. Σταμάτησα τον αθλητισμό γιατί έπρεπε να δουλέψω, να καταφέρω να σπουδάσω τον εαυτό μου. Γενικά έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου αφήνοντας πίσω τον αθλητισμό, που μου αρέσει και οι συνθήκες της ζωής και της δουλειάς μου δεν μου επέτρεπαν να έχω τόσο πολύ ελεύθερο χρόνο ώστε να αθληθώ».

«Κάτι που εδώ πέρα το βρίσκω. Αρχίζω και βρίσκω τα πατήματα μου, τον εαυτό μου, τον Σταμάτη τον αγωνιστικό, τον Σταμάτη που μπορούσε να τρέχει. Έναν Σταμάτη που είχα παλαιότερα. Πιστεύω ότι αξίζω να βρίσκομαι εδώ πέρα για όλα αυτά που έχω περάσει και αξίζω να είμαι εδώ για τη συνέχεια γιατί πραγματικά έχω να δώσω πάρα πολλά και αγωνιστικά και από την ψυχή μου. Κάθε φορά αγωνίζομαι με την ψυχή μου για μένα, για την οικογένεια μου και για όλους αυτούς που με πιστεύουν» πρόσθεσε, με τρεμάμενη φωνή και δακρυσμένα μάτια, ο 32χρονος ιδιοκτήτης κλαμπ και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved