Media

Η Φαίη Σκορδά είπε για τον Τσαφούλια αυτό που όλες νιώθουμε χωρίς… ενοχές! Sorry Άννα Μενενάκου!

Τι είπε η Φαίη Σκορδά για τον Σωτήρη Τσαφούλια;

Βίντεο με δηλώσεις του σκηνοθέτη προβλήθηκε στην εκπομπή Fay’s Time με την παρουσιάστρια να εκφράζει τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του και τελικά είπε αυτή την ατάκα που όλες μας έχουμε σκεφτεί δίχως καμία ενοχή!

«Θα μπορούσα αυτόν τον άνθρωπο να τον βλέπω, θα μπορούσα να τον ακούω για ώρες. Νομίζω ότι πλατωνικά, είναι ο άνθρωπος που είμαι ερωτευμένη μαζί του.

fayskorda_1705940974_3285993517237972350_257181686.jpg

Από τον τρόπο που μιλάει, που σκέφτεται, που φέρεται. Ο τρόπος που μιλάει τουλάχιστον εμένα με κάνει να σκέφτομαι κάτι παραπάνω ή να αιτιολογώ συναισθηματικές σκέψεις δικές μου που δεν κατάφερα ποτέ να τις αιτιολογήσω με τη λογική, με τη σκέψη, με τα λόγια», είπε η Φαίη και κάπου εκεί μας βρίσκει σύμφωνες!

Στην προσωπική του ζωή ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι καλύτερα από ποτέ απολαμβάνοντας τον έρωτα -όχι τον Πλατωνικό- με την ηθοποιό, Άννα Μενενάκου!

tsafoulias-menenakou.jpg

«Ο Σωτήρης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος σε ό,τι κάνει. Μετά την πρεμιέρα, το 2018 σμίξαμε. Έγινε ο πρώτος κύκλος της σειράς που δεν έπαιζα εγώ. Και καλώς γιατί ήμασταν στην αρχή. Δεν ήθελα πολλή εμπλοκή. Ο Σωτήρης είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μου και δεν τον βάζω μπροστά από τη δουλειά σε καμία περίπτωση», έχει πει η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved