Media

My Style Rocks: Η συγκινητική εξομολόγηση της Θεοδωροπούλου: Η μητέρα μου μας μεγάλωσε με κόπο

Gossip-tv Team

Με ένα ταξίδι στο παρελθόν, οι διαγωνιζόμενες αναβίωσαν σημαντικές στιγμές της ζωής τους, στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks

Οι fashionistas έφεραν στο πλατό μία αγαπημένη φωτογραφία από την παιδική τους ηλικία. Η Ζέτα Θεοδωροπούλου συγκίνησε με την δική της προσωπική εξομολόγηση από τα παιδικά της χρόνια.

Ζέτα Θεοδωροπούλου - Παναγιώτης Ταχτσίδης: Χώρισε το ζευγάρι; Τα unfollow αναμεσά τους

theodoropoulou-(1).jpg

«Έχω χάσει τον βιολογικό μου μπαμπά, έχω πατριό που μας έχει μεγαλώσει σαν παιδιά του. Η μαμά μου από τα 2,5 μέχρι τα 15 μου, που ξαναέφτιαξε τη ζωή της, είχε αφοσιώσει όλη της τη ζωή σ' εμάς. Οι βόλτες της ήταν οι κόρες της», είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και συνέχισε: «Η μαμά μου ήταν μεγάλο στέλεχος σε τράπεζα, και για να μην μας λείψει τίποτα πήγαινε μετά με το κοστουμάκι της σε άλλα γραφεία και καθάριζε. Τη βοηθούσαμε κι εμείς. Δεν είχα ντραπεί γι' αυτό, είμαι πολύ περήφανη για τη μητέρα μου που μας μεγάλωσε με αίμα και κόπο, την ευχαριστώ για τον άνθρωπο που είμαι σήμερα».

theodoropoulou-(2).jpg

«Είμαι τυχερή γιατί ο παππούς μου ήταν οικοδόμος και μας είχε φέρει κάμερες. Μέχρι τα 2,5 που ήμουν όταν έφυγε ο μπαμπάς μου από τη ζωή, μας βιντεοσκοπούσε σε όλες τις γιορτές. Μετά τον έβλεπα από την τηλεόραση και ταυτόχρονα συντονίζονταν οι εικόνες στο μυαλό μου. Το μυαλό ξεχνάει, στην καρδιά όμως μένουν αποθέματα και τώρα που μιλάμε υπάρχει η παρουσία του», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δες το απόσπασμα παραπάνω

My Style Rocks: Τα κλάματα της Θεοδωροπούλου και το κιτς ρούχο που φέρνει αντιδράσεις

My Style Rocks: Άγριος καβγάς μεταξύ Ζέτας και Σιμόν: «Μίλα καλύτερα»

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδη: Το My Style Rocks & η επιθυμία να αποκτήσει τέταρτο παιδί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved