Media

Καίτη Γαρμπή: Η συγκίνηση στον «αέρα» του Alpha - «Είναι η αδερφή μου σήμερα εδώ, η Λιάνα και...»

Gossip-tv Team

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν στο αποψινό live του J2US η Καίτη Γαρμπή όταν ένα από τα ζευγάρια του Show τραγούδησε ένα από τα κορυφαία κομμάτια του Γιάννη Φλώρινιώτη.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Κούτρας μαζί με τη coach του, Στέλλα Κονιτοπούλου ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το κομμάτι «Πειράζει που είσαι μεγάλη φίρμα».

Η Καίτη Γάρμπη τόνισε πως συγκινήθηκε ακούγοντας το κομμάτι, αφού ξεκίνησε την καριέρα της μαζί με την αδερφή της, Λιάνα, στο πλευρό του Γιάννη Φλωρινιώτη.

Θάνος Κιούσης: Έφηβος ανάμεσα σε Γαρμπή - Σχοινά! Θα τον αναγνώριζες;

«Δε θα πω πολλά, γιατί ο Χρήστος μου άρεσε. Με συγκίνησε πολύ όταν έκανε την κίνηση που έκανε ο Γιάννης. Είναι η αδερφή μου σήμερα εδώ, η Λιάνα και ανταλλάξαμε ματιές και οι δυο αμήχανα. Όποτε ακούω τα τραγούδια, ακούω τη φωνή του και το θυμάμαι όλο.

ssdsssss.jpg

Ήμασταν μαζί του πάρα πολλά χρόνια, κάναμε πολλά τραγούδια, πολλά χορευτικά, πολύ τηλεόραση, πολύ θέατρο, πολύ σινεμά. Δεν μπορώ να τον ξεχάσω και τώρα πάλι φορτίστηκα που άκουσα το τραγούδι. Γυρίζω στον Χρήστο. Εμένα μου άρεσε αυτό που άκουσα. Δε θα ψάξω πάνω – κάτω και αστάθειες. Ήταν καλός. Το είπε με πάθος, το είπε χαρούμενα, έκανε την κίνηση τη σωστή. Το έζησε», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved