Media

J2US: «Ράγισαν καρδιές» με τα πρώτα λόγια της Άντζελας για τη μητέρα της - Τα δάκρυα της Γαρμπή!

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

J2US: Η Άντζελα Δημητρίου όπως πρώτο σας ενημέρωσε το gossip-tv εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή του σόου τραγουδιού με τον παρτενέρ της Στέλιο Δρουμαλιά όμως όταν βρέθηκε μπροστά στους κριτές, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της. 

Φανερά συντετριμμένη από την απώλεια της μητέρας της, η τραγουδίστρια, παρ' όλο που έφερε άψογα εις πέρας το τραγούδι «Σε μία ώρα θα 'χουν όλα τελειώσει» επί σκηνής, όταν στάθηκε μπροστά στους κριτές, έδειχνε την πραγματική της ψυχολογία που είναι πολύ επιβαρυμένη.

Η Άντζελα προτίμησε να μη μιλήσει πολύ, προφανώς θέλοντας να συγκρατήσει και τη συγκίνησή της όμως οι κριτές ένας προς έναν δεν παρέλειψαν να τη συλλυπηθούν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Η τραγουδίστρια, προσπαθώντας να κρατήσει τον κόμπο που είχε στον λαιμό της λόγω της συγκίνησής της, είπε ότι οι καλλιτέχνες είναι παλιάτσοι και πρέπει πάντα να χαμογελούν και να κάνουν τους άλλους να περνούν καλά. Η Άντζελα Δημητρίου επίσης τόνισε: «Μάνα είναι μόνο μία, έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου».

Όταν όμως έφτασε η σειρά της Καίτης Γαρμπή, η Άντζελα ήταν πολύ συγκινητική, λέγοντας στη συνάδελφό της ότι κάποτε υπήρξαν μία οικογένεια, μιας και η αδελφή της Γαρμπή, Λιάνα, ήταν παντρεμένη με τον αδελφό της Δημητρίου. Η Άντζελα επεσήμανε πως ξέρει ότι η Καίτη την καταλαβαίνει μιας και εκείνη έχει χάσει δικούς της ανθρώπους. Η αναφορά στη μητέρα της Καίτης Γαρμπή που έχει φύγει από τη ζωή, έκανε την τραγουδίστρια να λυγίσει και να μην καταφέρει τελικά να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved