Media

Survivor 2024: O Θοδωρής Τουρκογεώργος υποψήφιος προς αποχώρηση

Gossip-tv Team

Survivor: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Θοδωρής Τουρκογεώργος

Ξεκίνησε η εβδομάδα στην οποία θα παρακολουθήσουμε την τελευταία αποχώρηση πριν από το party της Ένωσης και οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα αφού κανείς δεν θέλει να λείψει από αυτό το party!

survivorgreece_1712601279_3341864204162241987_4266737793.jpg

Το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ήταν απαιτητικό με επιπλέον παράγοντα δυσκολίας, τη λάσπη! Η ομάδα που τελικά κατάφερε να νικήσει μετά από μεγάλη μάχη ήταν η κόκκινη ομάδα με τους μπλε να οδηγούνται στην κάλπη για να ψηφίσουν εκ νέου αγωνιστικά.

rourkogiotgo.jpg

Αυτή τη φορά η επιλογή ήταν άντρας. Υποψήφιος από την κάλπη βγήκε ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, ο οποίος αποδέχτηκε πλήρως την επιλογή των συμπαικτών του καθώς παραδέχτηκε πως δεν έχει προσφέρει τη βοήθειά του.

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά. Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved