Media

Survivor 2024 – Γκιουλέκας για Παππά: «Δεν βρίσκω ένα κουκούτσι να περιγράψω το μυαλό του»

Gossip-tv Team

Survivor 2024 - Ένα ακόμη καρφί για τον Αλέξη Παππά πέταξε ο Γιώργος Γκιουλέκας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 14/4. 

Ο ίδιος τόνισε στην κάμερα του Survivor πως «η πάσα αλήθεια; είναι ότι δεν μιλάμε για τον Αλέξη. Ίσως ο Αλέξης ενδιαφέρεται για το τι κάνει και πως κινείται ο Τζέιμς και αυτό κάπως έχει επηρεάσει και μένα στην πραγματικότητα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν καταστρώνουμε ύπουλα σχέδια αλλά κυρίως κάνουμε μουχαμπέτι. Εννοείται πως θα κάνουμε και μια ανάλυση για το παιχνίδι».

Survivor: «Έφυγε η μάκα κι άσπρισαν»-Η ώρα για το party έφτασε & οι παίκτες «κατασκηνώσαν» στα ντους

ssedd.jpg

«Είπε και για το μυαλό του Τζέιμς, που είναι ένα φύλλο τετράγωνο. Εγώ όμως έχω να πω ότι το μυαλό του Αλέξη… δεν βρίσκω ένα κουκούτσι για να το περιγράψω! Θεωρώ ότι είναι έξυπνος άνθρωπος αλλά θεωρώ ότι είναι καλός στο να το παίζει έξυπνος».

«Οπότε θεωρώ ότι είναι ένα άνθρωπος που σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσεις αλλά δεν πρέπει να πέσεις και στην παγίδα του, να παρασυρθείς από το ωραίο λέγειν του και να νομίζεις ότι είναι κάτι πολύ ανώτερο από αυτό που ήδη είναι όσον αφορά την ιδιοφυΐα που θέλει καμιά φορά να σου περάσει ότι είναι» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

Survivor 2024: To spoiler του Λιανού για τους παίκτες που επιστρέφουν απόψε στο party της Ένωσης

Survivor 2024–Spoiler 14/4: «Το Πάρτι της Ένωσης» & τα πρώτα λεπτά της κοινής πορείας των δύο ομάδων

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved