Survivor 2024–Spoiler 14/4: «Το Πάρτι της Ένωσης» & τα πρώτα λεπτά της κοινής πορείας των δύο ομάδων
Media

Survivor 2024–Spoiler 14/4: «Το Πάρτι της Ένωσης» & τα πρώτα λεπτά της κοινής πορείας των δύο ομάδων

Survivor 2024Spoiler 14/4: Η τελευταία μονομαχία πριν από το party της Ένωσης εξελίχθηκε σε θρίλερ με μεγάλες ανατροπές! Άιρα Adomaityte, Δώρα Νικολή, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Ασημίνα Χατζηανδρέου μονομάχησαν για την παραμονή τους στο Survivor με την πρώτη να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το πολύ σημαντικό έπαθλο της επικοινωνίας. Τελικά ο αγώνας έληξε νωρίτερα, με την παραγωγή να ανταμείβει και τους Κόκκινους, αλλά και τους Μπλε δίνοντάς τους το έπαθλο.

Η Μάγισσα: Το spoiler του Τάσου Νούσια για το συγκλονιστικό φινάλε - «Το τέλος πλησιάζει…»

E34.jpg

Το «Πάρτι της Ένωσης» έρχεται στις οθόνες μας αύριο (14/4) και θα παρακολουθήσουμε τους παίκτες έπειτα από μερικούς πολύ δύσκολους μήνες να περνούν στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης.

4ER.jpg

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα υπάρξει η ένωση των δύο ομάδων, η οποία και θα γιορταστεί με «Το Πάρτι της Ένωσης». Όπως βλέπουμε και από το trailer, Μπλε και Κόκκινοι θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν μπάνιο, να βάλουν ωραία ρούχα, ενώ την διασκέδασή τους θα αναλάβει ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος και θα ερμηνεύσει μεγάλες του επιτυχίες.

Δείτε το trailer

Μάγισσα – Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για τη σειρά: «Το φινάλε είναι έκπληξη και ανατροπή»

Μαρκέλλα Γιαννάτου: To spoiler για το φινάλε της Μάγισσας - «Είναι ένα ανατρεπτικό... έχει ζουμί!»

Famagusta: Αυτό κι αν είναι huge spoiler για τη σχέση Μάικλ – Κατερίνας και είμαστε alert!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved